(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

S-Pankki panostaa vahvasti varallisuudenhoidon palveluiden kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa kokonaisuus, joka vastaa laajasti suomalaisten säästämisen ja sijoittamisen tarpeisiin. Vahvistamme nyt tuote- ja palvelukehitystiimiä ja

haemme Kehityspäällikköä säästämisen ja sijoittamisen alueelle vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Kehityspäällikön tehtävässä olet keskeisessä roolissa säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden ja palveluiden asiakaslähtöisessä kehittämisessä. Vastaat nimetyistä säästämisen ja sijoittamisen palveluista ja myyntiprosesseista sekä niiden kehittämisestä. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa tuotealueen projekti- ja pienkehitystöistä ja toimit tarvittaessa projektipäällikkönä. Tuet asiakasrajapinnan työtä esim. kouluttamalla ja perehdyttämällä.

Odotamme sinulta
- innostusta ja kiinnostusta finanssialan markkinoiden, trendien ja teknologian seuraamiseen.
- kehittymiskykyä ja -halua, uteliaisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja.
- kokemusta tuote- ja palvelukehityksestä sekä projektityöskentelystä, kiinnostusta ketterien kehitysmenetelmien hyödyntämiseen.
- säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden ja niihin liittyvän sääntelyn tuntemista sekä kiinnostusta seurata sääntelyn muutoksia ja huomioida ne vastuualueellasi.
- analyyttisyyttä ja kykyä ymmärtää liiketoimintaa myös numeroiden kautta.
- kykyä hoitaa tehtävää itsenäisesti sekä suomeksi että englanniksi.


Lisäksi työssä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta sekä itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Aiemmasta kokemuksesta finanssisektorilta ja asiakasrajapinnassa työskentelystä on hyötyä, mutta odotamme ennen kaikkea perinteisiä rajoja rikkovaa ajattelua.

Tarjoamme
- mahdollisuuden muuttaa finanssialan toimintaa näköalapaikalta
- aitiopaikan säästämisen ja sijoittamisen palvelukehitykseen digitalisoituvassa pankissa
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
- hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa
- innostavan työyhteisön
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa Säästämisen ja sijoittamisen tuoteryhmäpäällikkö Annika Pohtila
18.6.2018 klo 9.30-10.30, puh. 050 330 9428.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.6.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.