(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Olet osa kehitystiimiä, jossa vastaat rakennuttamisen tulevaisuuden digitaalisen toimintajärjestelmän kehittämisestä.

Haemme nyt rakennuttamisen toimialalle Espooseen

Kehityspäällikköä

Vastuualueenasi on rakennuttamisen toimialan kehittäminen. Kehittämisalueet on mahdollista kohdistaa kokemuksesi ja innostuksesi mukaisesti rakennuttamisen sekä kaupunki- ja kiinteistökehityksen palvelukokonaisuuksiin. Olet myös osa toimialan kehityksen johtoryhmää. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimialajohtajalle.

 

Olet kehityshenkinen ja koulutukseltasi DI, TkL tai TkT. Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kehitystyöstä, rakennuttamisesta, rakentamisesta tai suunnittelusta. Tärkeintä on kyky ja halu uuden kehittämiseen.

 

Arvostamme sinussa yhteistyökykyä, innovointitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, vakuuttavaa esiintymistä ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan osana ammattitaitoista tiimiä mielenkiintoisessa ja kehitysmyönteisessä toimintaympäristössä, aidon vaikutusmahdollisuuden toiminnan kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.6.2018 mennessä osoitteessa: www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-12782.

 

Lisätietoja antavat: rakennuttamisen toimialajohtaja Juhani Karhu (0207 911 600, juhani.karhu@ains.fi) sekä
Aki Hyryläinen, Mercuri Urval (0400 200 878).