(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haemme nyt Ryhmäohjaus ja asiakkuudet –liiketoimintoon kehityspäällikköä tukemaan ja kehittämään palveluidemme myyntiä maa- ja metsätalousasiakkaille. Työsuhde on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Kehityspäällikkö

Vastaat oman vastuualueesi osalta osuuspankkien maa- ja metsätalousasiakkaiden myynnin tuesta ja palveluiden kehittämisestä, sekä henkilöstömme maa- ja metsätalousosaamisen kehittämisestä. Luot toimivan yhteistyöverkoston vastuualueesi osalta osuuspankkeihin ja muihin myyntikanaviimme, sekä maa- ja metsätalouden sidosryhmiin. Tuet ja kehität liiketoimintojemme ja osuuspankkien tavoitteiden toteutumista. Parannat jatkuvasti asiakaskokemustamme.

Ketä etsimme?

Olet vahva asiantuntija, jolle on karttunut hyvä maa- ja metsätalouden toimialaymmärrys sekä kyky hyödyntää tätä osaamista vastaavissa tehtävissä. Finanssialan tuntemus on iso etu, mutta ei välttämätöntä. Kokemustasi tukee alan korkeakoulututkinto.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja työskentelyäsi ohjaa vahva tavoitteellisuus ja tuloksiin pyrkiminen. Olet laaja-alainen ajattelija ja osaat ottaa huomioon asiakkaan odotukset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Työskentelet asiakaslähtöisellä asenteella. Sinut tunnetaan erinomaisista vaikuttamis- ja vuorovaikutustaidoista sekä kyvystä verkostoitua ja esiintyä.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä yksikönpäällikkö Janne Mäkikalliin. Jannen tavoitat parhaiten puh. 0505945290 14.5. klo 15-17 tai 16.5 klo 15-17 tai sähköpostitse: janne.makikalli@op.fi.

Voit hakea tehtävään 27.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys.