(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan (Prismat, S-marketit, Salet, Alepat, ABC-myymälät, Kodin Terrat, Stockmann Herkut) kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää ja tukea toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä myymälöissä ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Haemme Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -yksikköön Ässäkeskukseen Helsingin Vallilaan määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan ajaksi

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään päivittäis- ja käyttötavaroiden toimitusketjun ohjauksen toimintamalleja. Olet avainroolissa tilaus-toimitusprosessin uusien toimintamallien kehittämisessä ja käyttöönoton suunnittelussa sekä osallistut toimitusketjun ohjauksen asiantuntijana vähittäiskaupan toiminnanohjausjärjestelmän uudistamishankkeeseen. Painopisteesi on erityisesti myymälöiden vastaanotto-, saldonhallinta- ja muiden tavaravirran hallintaan liittyvien prosessien kehittämisessä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on
• kokemusta toimitusketjun ohjauksen, tilaus-toimitus- ja/tai myymäläprosessien kehittämisestä
• näyttöä onnistuneiden kehitysprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä
• analyyttinen työskentelyote sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
• erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot
• tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi arvostamme vähittäiskaupan toimialan sekä myymälätoimintojen tuntemusta.

Tarjoamme
• monipuolisen ja haastavan asiantuntijatehtävän, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
• innostuneen työyhteisön, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa sekä sparraamaan kehitysajatuksia ammattitaitoisten työkavereiden kanssa
• S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tuulia Wennerkoski, puh. 010 76 81687 tiistaina 10.4. klo 8-9 ja perjantaina 13.4. klo 8-9 tai sähköpostitse tuulia.wennerkoski@sok.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 17.4.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.