(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
DD Carwash Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme nyt osaavaan joukkoomme franchising-toiminnan hallitsevaa

KEHITYSPÄÄLIKKÖÄ

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näyttöä projektien hallinnasta ja asiantuntijoiden johtamisesta. Olet avoin, tavoitehakuinen ja analyyttinen tiimityöskentelijä, joka omaksuu nopeasti uusia asioita ja pystyy ymmärtämään asiakkaittemme toimintaa sekä hahmottamaan asioiden välisiä riippuvuuksia. Olet aktiivinen ja itseohjautuva sekä sinulla on halu ratkaista haasteita.

Vastaat uusien ratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä teknisen tiimimme kanssa operatiivisen johdon alaisuudessa. Olet yksi avainhenkilöistämme.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakokonaisuuksien hallintaa, kokemusta tiimin johtamisesta, kustannus- ja kannattavuuslaskennasta, toimittajayhteistyöstä sekä sopimushallinnasta.  Sinulla on hyvät dokumentointi-, raportointi- sekä yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa toimimiseen. Näet palvelun merkityksen asiakkaiden näkökulmasta. Hallitset englannin kielen sujuvasti, muu kielitaito eduksi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kenny Nguyen puh. 040 140 8288. Lähetä CV ja hakemuksesi 15.2.2018 mennessä: kaj.virkama@tonnitilit.fi.