(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Porvoon jalostamolle tuotannon omaisuudenhallintaan 

Kehityspäällikköä 

vahvistamaan Nesteen Suomen tuotantolaitosten toimittajahallintaa. 

Kehityspäällikkönä vastaat nimetyn vastuualueen osalta urakoitsijoiden, laitevalmistajien ja järjestelmätoimittajien palveluiden turvallisuudesta, laadusta sekä kustannustehokkuudesta. Riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi vastuualueesi tulee käsittämään ainakin jotain seuraavista osa-alueista: 

  • Laite- ja konetoimittajat, kuljetukset, nostot, rakennustyöt, omaisuudenhallinnan projektit 
  • Sähkö- ja automaatiotoimittajat, tarkastukset, ICT, mekaaniset palvelut, eristeet, telineet, puhdistukset  

Vastaat nimettyjen palveluiden jatkuvasta parantamisesta yhteistyössä tuotannon, hankinnan, toimittajien, työnsuunnittelun sekä useiden muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueesi tulee käsittämään molemmat Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa.

Seuraat, mittaat, arvioit ja kehität toimittajien suorituskykyä sekä tuotat keskeistä analytiikkaa omaisuudenhallinnan päätöksentekoa varten sekä investointihallintaan. Tavoitteenasi on ottaa kaikissa toteutuksissa huomioon turvallisuus, käytettävyys, kustannustehokkuus (OPEX/CAPEX/TCO), elinkaarenhallinta sekä jatkuvan parantamisen malli. Tuet Nesteen strategista hankintaan kehittämällä yhteisiä toimintatapoja ja menetelmiä koko hankintaketjulle. 

Edellytämme tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä määrätietoista työskentelytapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Olet omiasi haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa ja työskentelet systemaattisesti yhteisten tavoitteiden eteen. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia ja kykenet hallitsemaan monimuotoisia verkostoja. Lisäksi edellytämme muutosjohtamisen taitoja sekä innostusta asioiden, ihmisten ja prosessien kehittämiseen. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden hankintaketjusta sekä vastaavanlaisista tehtävistä. Ymmärrät ja osaat hyödyntää taloudenhallinnan työkaluja budjetointiin sekä kuluseurantaan. Lisäksi arvostamme teknistä osaamista ja kokemusta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Tueksi tarjoamme reilun ja osaavan työyhteisön. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Partners Esa Pekkarinen, 050 458 7627 tai esa.pekkarinen@neste.com. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 18.2.2018. 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!