(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, yrityspalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan Yrityspalvelut -yksikköön Helsinkiin KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ,

jolla on hyvä draivi kehittää koko palveluketjua asiakastoimituksista ylläpitoon ketterässä ja modernissa toimintaympäristössä.

Tärkein tehtäväsi on vastata järjestelmien ja prosessien kehittämisestä läpi koko palveluketjun asiakastoimituksista ylläpitoon. Varmistat omalta osaltasi, että yrityspalvelut -yksikön toimintatavat ja työkalut tukevat modernia palveluiden toimittamista sekä asiakaspalvelua. Otat omistajuuden sinulle nimetystä kehityssalkusta ja huolehdit suunnitelmien tekemisestä sekä niiden kehittämisestä. Vastaat omien hankkeidesi rahoituksen suunnittelusta sidosryhmien avustuksella.

Olet palvelumuotoilun rautainen ammattilainen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden monikanavaisessa palveluympäristössä. Sinulla on usean vuoden kokemus palvelu- ja järjestelmäkehityksen sekä asiakasohjautuvan palvelumuotoilun tehtävistä. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua. Perehdyt asioihin järjestelmällisesti, mutta samalla tehokkaan mutkattomasti. Toimit luontevasti useiden sidosryhmien kanssa ja osaat kertoa järjestelmien ominaisuuksista käytännön kielellä, painottaen asiakkaalle tuotettavaa hyötyä. Osaat hyödyntää raportoinnin ja analytiikan keinoja sekä tekoälyä ja koneoppimista, jotta voimme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattoman. Toimitus- ja asiakaspalveluprosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joita pääset käyttämään osallistuessasi ketterään kehitystyöhön monien sidosryhmien kanssa. Olet osa kehitystiimiämme ja haluat laittaa osaamisesi peliin asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. Toimit sujuvasti SAFe -konseptin mukaisesti ja olet kokonaisuuksien hahmottaja. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai vastaavat taidot työkokemuksen kautta hankittuina. Ketterät ja Leanin mukaiset toimintatavat ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä käytät sujuvasti suomea ja englantia. Olemme osa Telenor -konsernia, joten kokemus toiminnasta kansainvälisessä yhtiössä on eduksi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jaana-Liisa Malin, to 6.8. klo 12-13 ja ma 10.8. klo 12-13, puh. 044 044 2019 tai jaana-liisa.malin@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.8.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.