(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Web Analytics
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Hei sinä kehitysorientoitunut web-analytiikan ammattilainen!

Etsimme nyt datasta ja web-analytiikasta innostunutta Kehityspäällikköä liiketoiminta-analytiikan tiimiin Elisan yritysasiakasyksikköön! Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus alustavasti elokuun 2019 loppuun asti.

Kehityspäällikkönä kehität web-analytiikan hyödyntämistä tiiviissä yhteistyössä keskeisten sidosryhmiemme kanssa. Ymmärrät web-analytiikan hyödyntämisen mahdollisuudet, sekä kykenet ohjaamaan tarvittavien teknisten kyvykkyyksien kehittämistä.

Lisäksi monipuolisiin työtehtäviisi sisältyvät mittauksen operatiivisen ylläpito- ja kehitysvastuun ohella myös:

  • Web-analytiikkaan pohjautuva raportointi ja datan jalostaminen analyyseillä päätöksentekoa tukeviksi informaatioksi.
  • Osallistuminen konversio-optimoinnin jatkuvaan kehittämiseen online-myynti ja -asiointi prosessien jokaisessa vaiheessa. Web-analytiikasta johdetuissa kehitystoimenpiteissä painopiste on havainnoista johdetuissa nopeissa toimenpiteissä, joiden kautta lisäämme ymmärrystä asiakkaan käyttäytymisestä ja sen vaikutuksesta online-myyntiin ja asiointityytyväisyyteen.
  • Osallistuminen yritysasiakkaille tarjottavan verkkopalvelukokonaisuuden kehittämiseen mahdollistaen asiakaskokemuksen parantamisen ja online-myynnin kasvun pidemmällä aikajänteellä.

Liiketoimintalähtöisyyden lisäksi pääset kokeilemaan uusia kehitysaihioita ja tekemään rohkeasti ja itsenäisesti kokeilujen kautta päätöksiä parhaista asiakkuudenhoitomallien kehityspoluista. Työskentelet luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa ja pystyt dataan pohjaten viestimään asiasi selkeästi niin kehittäjille kuin liiketoimintajohdollekin. Monipuolisissa työtehtävissäsi pääset työskentelemään läheisesti liiketoimintojen kanssa samalla tuoden heille kokemuksellasi ja näkemykselläsi dataan ja analytiikkaan pohjautuvia kehitysehdotuksia.

Mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi, menestyt tehtävässä varmasti:

  • Web-analytiikan ammattilaisena sinulla on vankka osaaminen ja usean vuoden kokemus web-analytiikan tuottamisesta laajassa verkkopalveluympäristössä
  • Kokemuksesi ja osaamisesi avulla kykenet huolehtimaan itsenäisesti web-analytiikan jatkuvasta toimivuudesta sekä kehittämään web-analytiikan hyödyntämistä mm. online-asioinnin ja myynnin alueilla
  • Ymmärrät konversio-optimoinnin tuloksekkaat toimenpiteet ja kykenet tuottamaan ja kommunikoimaan siihen liittyvää web-analytiikkaan pohjautuvaa informaatiota oma-aloitteisesti.
  • Hyödynnät sujuvasti Google Analyticsia ja Google Tag Manageria, mm. päätelmien ja hypoteesien muodostamisessa, tagien ja triggereiden ylläpitämisessä, sekä muutosten implementoimisessa ja niiden vaikutusten testaamisessa
  • Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Työtehtäväsi sijoittuvat Elisan huippuhienoon päätoimistoon Helsingin Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme kovalle ammattilaiselle vastineeksi runsaasti vastuuta, kehittämismahdollisuuksia ja vaihtelevia haasteita aidolla näköalapaikalla. Elisa on kaiken lisäksi yksi Suomen parhaista työpaikoista – eikä syyttä. Meillä joustavuus, jatkuva parantaminen, vastuu ja erinomainen johtaminen ovat keskeisiä jokapäiväisessä työssämme. Tutustu tästä lisää Elisaan ja elisalaisiin. Kurkkaa myös10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 31.8. mennessä.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat Samuel (samuel.harju-jeanty@elisa.fit) ja Kalle (kalle.paajanen@elisa.fi). Lomakauden takia käsittelemme hakemukset vasta hakuajan päätyttyä. Kiitos kärsivällisyydestäsi.