(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, viihde- ja laajakaistapalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme kehityspäällikköä DNA Welho Oy:n tekniikan yksikköön viihde-ja laajakaistapalveluiden kehitystiimiin

Kehityspäällikön keskeisimpiä tehtäviä ovat viihdepalvelujakelun (CDN, Content Delivery Network) omistajuus, viihdeliiketoiminnan projektien eteenpäin vieminen ja niihin osallistuminen asiantuntijana, sekä viihdepalvelu-alustojen tekninen kehitys ja suunnittelu yhteistyössä järjestelmätoimittajien, liiketoiminnan ja yritysasiakkaiden kanssa. Sisältöön liittyvät mm. CDN-arkkitehtuurin suunnittelun, kapasiteettisuunnittelun, järjestelmäintegraatioiden suunnittelun ja testaus- ja tuotantoonotto-prosessien koordinointi.

Odotamme jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä sekä teknistä osaamista CDN-arkkitehtuurista, viihdepalveluista ja televisio-palveluiden taustajärjestelmistä. Eduksi katsotaan tuntemus järjestelmätoimittajayhteistyön toiminnoista ja projektinhallintamenetelmistä.

Kykenet itsenäisesti arvioimaan eri toimintatapoja ja valitsemaan parhaan tilanteen mukaan. Toimit luontevasti DNA:n edustajana laite- ja järjestelmätoimittajien suuntaan ja ohjaat heidän toimintaansa. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja toimit ratkaisukeskeisesti sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Hakijoilta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä.

Omaat hyvä vuorovaikutustaidot joiden vuoksi sinun on helppoa toimia tiiviissä yhteistyössä eri sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttää myös valmiutta vastaanottaa työajan ulkopuolella hälytysluonteisia ylläpitotehtäviä.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Jääskeläinen, 0440442459, pekka.jaaskelainen@dna.fi

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.