(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, verkkokaupan myymäläprosessit
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

uuan verkkokaupan tulevaisuutta rakennetaan nyt. Haluatko mukaan? Markkinajohtajana haluamme sujuvoittaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla helpoimmat tavat päivittäisten hankintojen tekemiseen. Tule viemään kanssamme eteenpäin ruuan ostamisen murrosta asiakkaidemme parhaaksi. Varmistetaan yhdessä asiakkaidemme parempi päivä!

Me haluamme rakentaa ruuan verkkokaupan parhaat palvelut. Kunnianhimoisen tavoitteemme yhtenä perustana on ensiluokkaista asiakaskokemusta tukeva toimitusketju – mukaan lukien keräily ja prosessit myymälöissämme. Verkkokaupan kannattavuus on haastava yhtälö. Miten skaalata verkkokauppaa niin, että prosessit toimivat, asiakaskokemus pysyy hyvänä, kustannukset hallinnassa ja kokonaisuus siten toimivana? Tätä yhtälöä ainutlaatuisten ruuan verkkokaupan haasteiden parissa sinä tulet kanssamme ratkaisemaan – oletko valmis tarttumaan toimeen?

Meillä on tarjota sinulle rooli, jossa keskityt erityisesti prosessiemme jalkautuksen myymälöihin. Haemme tähän tehtävään osaajaa, joka pystyy auttamaan osuuskauppojemme myymälähenkilökuntaa suorittamaan keräilyä optimaalisesti parhaiden käytäntöjen ja prosessiemme mukaisesti. Olet siis työssäsi kentän kumppani ja sparraaja – onnistumisen mahdollistaja. Varmistat, että prosessimme toimivat myymälätasolla ihanteellisesti, ja auttavat meitä kasvattamaan suorituskykyämme, kun skaalaamme toimintaamme ja monistamme ruuan verkkokaupan toimintamallejamme parhaimman asiakaskokemuksen rakentamiseksi.

Työhösi liittyy toimintamme mittaaminen, datan analysointi ja havaintojen tuominen kehitystyömme polttoaineeksi. Et siis ole vain jalkauttaja vaan osallistut myös toimintamme kehittämiseen tietoa keräten ja benchmarkaten. Ulospäin kentälle työsi on käytäntöjen ja ohjeistuksien luomista, opastamista, valmentamista ja viestimistä. Roolisi vie sinut S-ryhmän ruokakauppoihin ympäri Suomen. Toimintamme kasvaessa tulevaisuudessa on mahdollista, että toimit roolissasi esihenkilönä.

Erityinen tilaisuus juuri sinulle?

Jatkuvan parantamisen maailma on vahva ruuan verkkokaupassamme ja myymälöissämme. Olemme vieneet menestyksekkäästi läpi kehityshankkeita ja oikeastaan matkamme on vasta alussa. Ruuan ostaminen on murroksessa ja paljon uutta on meillä edessä. Siis oiva tilaisuus sinulle astua mukaan matkaamme monestakin syystä.

1. Sekä päivittäistavarakaupan että ruuan verkkokaupan markkinajohtajana olemme tehneet paljon oikeita asioita. Emme kuitenkaan lepää laakereilla, vaan kaupan kärkikehittäjänä varmistamme, että sinunkin onnistumistasi mahdollistamassa meillä on riittävät resurssit ja kyvykkyydet.

2. Kohtaamamme haasteet eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Pääset haastamaan itseäsi, kun ratkot pulmia, joita ei olla aiemmin kohdattu. Voit myös luottaa, että yksin et kuitenkaan kaikkia solmuja joudu aukaisemaan – kohti uutta kanssasi kulkevat talomme kovimmat osaajat aina osuuskauppojemme henkilökuntaa myöten.

3. Olemme jo ketteröittäneet omaa tekemistämme. Toki meillä isona talona omat haasteemme ovat mutta tulet mukaan tiimiin, jossa uskalletaan kokeilla, erehtyä ja oppia. Kaikkea emme siis viilaa viime hetkiin, vaan haemme rohkeasti palautetta ja siten suuntaa kehitykseemme.

4. Mielestämme meillä on aivan parhaat asiakkaat. He ovat sitoutuneita ja auttavat meitä kehittäessämme heidän arkeaan helpottavia, paremman päivän mahdollistavia palveluita. Tämä on meitä eteenpäin vievä voima, joka toivottavasti puhuttelee myös sinua, kun rakennamme tulevaisuuden ruuan verkkokauppaa miljoonille suomalaisille.

5. Verkkokaupan rakentaminen ja kasvattaminen on meille yksi talomme strategisia tavoitteita. Laaja kiinnostus työtämme kohtaan kirittää meitä eteenpäin, ja onnistuaksemme tarvitsemme sinun osaamistasi. Oletkin odotettu osaaja joukkoomme.

6. Ruuan verkkokaupassa on erityisen kiehtovia piirteitä. Esimerkiksi paikallisuudesta johtuen skaalautuvuus ei tällöin ole aina yksiselitteistä tai monistettavuus itsestäänselvyys – mikä tuo työhösi oman lisämausteensa.

Kuten todettu, paljon olemme jo tehneet, etkä työssäsi joudu lähtemään liikkeelle tyhjältä pöydältä. Ruuan verkkokaupassa tunnistamistamme kehityskohteista merkittävä osa liittyy käytänteisiin ja työn johtamiseen – eli juuri sinun työhösi. Volyymien ja vahvan kasvun myötä työsi vaikuttavuus asiakaskokemukseen ja tulokseemme on ainutlaatuinen.

Miltä kuulostaa? Voisiko tässä olla kyseessä sinua kiinnostava, seuraava työtehtäväsi?

Tehty kuin sinulle?

Tässä tehtävässä onnistumisesi kannalta on olennaista, että sinulla on kokemusta toiminnan ja prosessien kehittämisestä. Olet taitava havainnoija ja taidat työskentelyn kehittämisen. Osaat tarttua jatkuvan parantamisen käsitteeseen ja palastella sen näkyviksi optimoinnin ja asiakaskokemuksen rakentamisen askeliksi.

Työssäsi korostuu ihmisten kanssa toiminta. Siksi on erityisen tärkeää, että olet valmentava ja vaikuttava viestijä – myös palautetta antaessasi. Osaat ohjata ja auttaa ihmisiä menestymään omassa työssään heidät yksilöllisesti huomioiden ja odotuksiin vastaten. Haasteisiin tartut positiivisen kautta ja maailmassasi näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Olet ehdottomasti tekijä, joka osaa johtaa omaa työtään ja saada asioita maaliin.

Tästä eteenpäin

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Matti juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 10.1. klo 14-15.30 tai 13.1. klo 13-14 ja 15-16 numerosta 010 768 0632 tai sähköpostitse matti.torniainen@sok.fi.