Kehityspäällikkö, vaihdepalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan Business Management- yksikköön Helsinkiin Yritysasiakkaille tarjottavien vaihdepalveluiden kehityspäällikköä

Kehityspäällikkönä vastaat siitä, että kehittämäsi tuotteet ovat houkuttelevia ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Varmistat osaltasi tuotealueesi kehityksen toimivuutta ja ketteryyttä kilpailukyvyn ylläpitämiskeksi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osallistut aktiivisesti kehitykseen sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Olet tuotekehityksen ammattilainen, joka ymmärtää erilaiset elinkaaren vaiheet ja niiden vaatimukset. Sinulla on usean vuoden kokemus tuotekehityksen tehtävistä sekä yritysasiakkaiden tarpeista liittyen vaihdepalveluihin. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua, vaan perehdyt asioihin järjestelmällisesti. Olet tottunut hallinnoimaan tuotealueisiisi kuuluvia kumppaneita sekä osaat kertoa tuoteominaisuuksista käytännön kielellä ja asiakkaalle koituvan hyödyn kautta.

Omaat erinomaiset yhteistyötaidot ja toimit aktiivisesti asioita edistäen. Sinulla on työkokemusta tuotehallinnasta/tuotekehityksestä B2B-liiketoiminnassa. Kokemus vaihdetyyppisistä palveluista (voi olla myös asiakaspalveluratkaisusta) on tehtävässä menestymisen edellytys. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (KTM/DI).  Ketterät toimintatavat ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitset sujuvaa tekstin tuottamisen taitoa sekä suomen että englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Marjo-Riitta Mustonen puh. 044 044 2329, marjo-riitta.mustonen@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 11.10.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot