KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
PCAS Finland Oy on kemianalan yritys, joka on erikoistunut lääkeaineiden valmistukseen ja kehitykseen lääketeollisuudelle. Aloitimme lääkeaineiden valmistuksen kaupallisessa mitassa ensimmäisenä Suomessa vuonna 1960. Korkealuokkaiset cGMP -vaatimukset täyttävät toimitilamme sijaitsevat Turussa. PCAS Finland Oy työllistää noin 100 henkilöä.
PCAS Finland Oy:n toimintaan kuuluu mm. prosessikehitys, tuotanto ja laadunvarmistus. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa, josta pääosa tulee viennistä. Tärkeimmät vientialueemme ovat USA, Eurooppa ja Japani. Lisätietoa löydät Internet-sivuiltamme www.seqens.fi.
PCAS Finland Oy on osa ranskalaista SEQENS-konsernia, jolla on n. 3200 työntekijää maailmanlaajuisesti.

 

Haemme tehtaallemme Turkuun

 

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (CONTINOUS IMPROVEMENT MANAGER)

 

vastaamaan jatkuvan parantamisen (continuous improvement) toiminnoista.

 

Tehtäväsi on edistää ja kehittää CI / Lean –työkalujen hyödyntämistä tehtaamme eri toiminnoissa ja kaikilla osastoilla. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, ja työskentelet läheisesti PCAS-konsernin CI-verkoston kanssa. Työsi tulokset näkyvät parantuneena laatuna niin tuotteissa kuin toiminnassa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

- Työkalujen (Lean, 5S, FMEA, jne.) tuntemusta.

- Valmiuksia johtaa ja kouluttaa ihmisiä. 

- Auktoriteettiä ja varmuutta esittää muutosehdotuksia.

- Hyvää englanninkielen taitoa. Ranskan kielen taito on eduksi.

 

Haemme periksiantamatonta prosessien kehittäjää, vahvalla kokemuksella. Sinulla on DI- tai maisterintutkinto kemiantekniikan, kemian, talouden tai johtamisen alalta. Lisäksi sinulla on Lean Six Sigma Black Belt –tutkinto tai muu vastaava kokemus sekä kokemusta Lean-työkalujen soveltamisesta teollisuudessa. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän suomalais - ranskalaisessa kemianalan yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä kansainväliselle tasolle. Lisäksi valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen ja pääsee nauttimaan hyvistä eduista ja mukavasta työympäristöstä osaavien ammattilaisten kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 ke 9.10 klo 8.30-9.30 ja ma 14.10 klo 12.00-13.00.

 

Hae tehtävää viimeistään 18.10.2019 lähettämällä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen reeta.karinti@manpowergroup.fi. Laitathan otsikkokenttään ”Kehityspäällikkö”.

 

Järjestelmävaihdoksesta aiheutuvan katkoksen takia otamme hakemukset poikkeuksellisesti sähköpostiin. 

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot