(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, tuotannon investoinnit
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Parhaillaan etsimme

Kehityspäällikköä

Asset Development tiimiimme Porvoon jalostamolle.

Toimintomme tehtävänä on ylläpitää ja kehittää tuotannon korkeaa suorituskykyä oikea-aikaisilla investointihankkeilla ja kehitystoimenpiteillä. Toiminto varmistaa tehokkaan pääoman käytön sekä investointien laadukkaan ja turvallisen toteutuksen jalostamoilla sekä satamat ja terminaalit toiminnossa.

Kehityspäällikkönä vastaat tuotannon investointitarpeiden hallinnasta ja investointikäytäntöjen kehityksestä vastuualueellasi. Koostat ja keräät investointitarpeet sekä tuotat lyhyen ja pitkän aikavälin investointisuunnitelmia turvallisuus-, käytettävyys-, tuottavuus- ja pääoman käytön tehokkuustavoitteet huomioiden. Portfoliohallinnan lisäksi vastaat nimettyjen investointiprojektien kehitysvaiheiden johtamisesta. Tulet toimimaan strategisena kumppanina ja keskeisenä avainpelaajana kaikissa vastuualueesi investoinneissa.

Vastuualueesi koostuu:

 • Investointien portfoliohallinta nimetyn tuotantolinjan osalta
 • Investointitarpeiden määrittely sidosryhmien tavoitteet huomioiden
 • Investointiprojektien laajuuden ja konseptin optimointi
 • Investointikäytäntöjen jatkuva parantaminen sekä resurssien ja pääoman käytön tehostaminen
 • Projektien resurssitarpeiden määrittely jalostamon ja liiketoiminnan osalta
 • Projektien kehitysvaiheiden vetovastuu
 • Muutostenhallinta
 • Investointien turvallisuussuunnittelu ja viranomaisvaatimusten varmentaminen

Tehtäväsi on vaativa ja tueksi tehtävään tarjoamme kokeneet kollegat sekä lukuisten sidosryhmien huippuasiantuntijat. Vaikka roolit ovat itsenäisiä, niin välillämme vallitsee hyvä yhdessä tekemisen meininki ja joustavan tukemisen kulttuuri.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhdistelmää seuraavista osaamisista:

 • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Asiakaslähtöiset toimintatavat
 • Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
 • Vähintään 5 vuoden työkokemusta prosessiteollisuuden parista
 • Valmiutta ja osaamista kommentoida myös investointien teknistä sisältöä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen investointi- ja projektihallinnasta prosessiteollisuudessa.

Toimintaasi leimaa tulos- ja tavoitekeskeisyys ja kykenet pitämään punaisen langan käsissä kiireenkin keskellä. Ymmärrät tavoitteiden merkityksen ja toimit ratkaisukeskeisesti. Verkostoituminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet toimimaan isossakin matriisiorganisaatiossa useiden eri sidosryhmien kanssa. Turvallisuuslähtöisyys ja kestävä kehittäminen ovat olennainen osa ammattitaitoasi.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Tulevaisuuden ura- ja kehittymismahdollisuudet riippuvat täysin omista mielenkiinnon kohteistasi.

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä ryhmän vetäjään Sanna Liimataiseen, 050 458 2694 tai sanna.liimatainen@neste.com.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseen saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 15.11.2018.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.