(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, toimitusketju
Orion Oyj / Orion Corporation

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Yksikön kuvaus:

Orionin toimitusketju vastaa tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja tuotteiden kilpailukykyisestä kustannuksesta. Tuotteiden toimitusketju kattaa koko lääkevalmistuksen prosessin raaka-aineiden hankinnasta ja valmistuksesta tuotteiden valmistukseen, pakkaamiseen ja toimittamiseen asiakkaille, tukkuliikkeisiin, tytäryhtiöille tai toisille lääkeyhtiöille. Toimitusketjussa työskentelee noin 1300 ammattilaista. Kaikki tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja ne sijaitsevat Espoossa, Turussa, Salossa ja Kuopiossa. Yhteistyöverkostomme on laaja globaaliverkosto kattaen toimittajat, jakelijat ja asiakkuudet.

Tehtävän kuvaus:

Olet osa toimitusketjun kehitysryhmää, johon kuuluu noin 15 ammattilaista. Vastuullasi on lean six sigma -osaamisen ja toimintamallien edistäminen sekä erilaisten kehityshankkeiden läpivieminen toimitusketjun eri osa-alueilla. Hallitset lean six sigma -tekniikat ja hyödynnät niitä järjestelmällisesti kehitystyössä. Hyvä ja läheinen yhteistyö toimitusketjun linjaorganisaation kanssa on tärkeää hyvien tulosten sekä pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi. Seuraat toimitusketjun ja tuotannon kehittämisen viimeisimpiä trendejä ja sovellat ideoita ja parhaita käytäntöjä yrityksen ja toimialan ulkopuolelta. Voit työskennellä joko Espoossa, Turussa tai Salossa.

Edellytykset:

- Akateeminen loppututkinto (KTM, DI tai vastaava)
- Vahva kokemus toimitusketjun kehittämisestä
- Hallitset Leanin ja Six Sigman periaatteet ja sinulla on useiden vuosien kokemus menetelmien tuloksellisesta hyödyntämisestä
- Konkreettista näyttöä muutosprosessien onnistuneesta läpiviennistä, kykyä saada muut mukaan muutokseen
- Yhteistyökyky. Olet vahva tiimipeluri ja sinulle on luontevaa työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa
- Kommunikointitaitosi ovat hyvät ja työskentelet sujuvasti ja vakuuttavasti ihmisten kanssa organisaation jokaisella tasolla
- Sujuva englannin kielen taito.

Lisäksi tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme:

- Käytännön operatiivista kokemusta hankintatoiminnasta, tuotannonsuunnittelusta, logistiikasta tai tuotannosta
- Aloitteellisuutta, aikaansaavuutta sekä innostavaa ja positiivista lähestymistapaa
- Uteliasta asennetta löytää ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin ja halua oppia uutta
- Analyyttistä kykyä tunnistaa asioiden syy-seuraus-suhteita.

Tarjoamme:

Miksi sinun kannattaa liittyä joukkoomme? Toimitusketjun kehityspäällikkönä pääset avainpaikalle kehittämään toimintaamme. Toimit globaalissa liiketoimintaympäristössä lääketeollisuuden huippuosaajien parissa sekä sisäisten sidosryhmien että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Toimitusketjun kehitysryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan näköalapaikalta Orionin menestyksen luomiseen ja toteutukseen toimitusketjun alueelta. Tule rakentamaan hyvinvointia asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Kankaanpää numerosta +358 509664571.

Soittoajat:
23.5. 15:30-16:30
24.5. 8:30-10:00