(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Toimittajaverkoston hallinta
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Etsimme tuotannon omaisuudenhallintaan

Kehityspäällikköä

vahvistamaan Nesteen Suomen tuotantolaitosten toimittajaverkostonhallintaa.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Kehityspäällikkönä vastaat nimetyn vastuualueen osalta urakoitsijoiden, laitetoimittajien ja järjestelmätoimittajien turvallisuudesta, laadusta sekä kustannustehokkuudesta sekä uusien tehokkaampien palveluiden ja ratkaisujen käyttöönotosta yhdessä hankinnan, tuotannon ja omaisuudenhallinnan kanssa.

Riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi vastuualueesi tulee käsittämään ainakin jotain
seuraavista osa-alueista:

  • Teollisuuden prosessilaitteet- ja järjestelmät sekä niihin liittyvät kunnossapitopalvelut
  • Prosessiteollisuuden hankintojen tai asennusprojektien johtaminen
  • Palvelutoimittajien uusien toimintamallien kehittäminen 

Vastaat nimettyjen palvelukokonaisuuksien ja projektien tehokkuuden kehittämisestä, jatkuvasta parantamisesta yhteistyössä tuotannon, hankinnan, toimittajien, työnsuunnittelun sekä useiden muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueesi tulee käsittämään Nesteen Suomen tuotantolaitokset ja satamat Porvoossa ja Naantalissa sekä jakeluterminaalit.

Seuraat, mittaat, arvioit ja kehität toimittajien suorituskykyä sekä tuotat keskeistä analytiikkaa omaisuudenhallinnan päätöksentekoa varten sekä investointien hallintaan. Tavoitteenasi on ottaa kaikissa toteutuksissa huomioon turvallisuus, käytettävyys, kustannustehokkuus (TCO), elinkaarenhallinta sekä jatkuvan parantamisen malli. Tuet Nesteen strategista hankintaan kehittämällä uusia yhteisiä toimintatapoja ja etsimällä ratkaisuja koko tilaus-toimitusketjulle.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä määrätietoista työskentelytapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Olet omiasi haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa ja työskentelet systemaattisesti yhteisten tavoitteiden eteen. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia ja kykenet hallitsemaan monimuotoisia verkostoja. Lisäksi edellytämme muutosjohtamisen taitoja sekä innostusta asioiden, ihmisten ja prosessien kehittämiseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, tuotannosta, toimittajien palveluiden hallinnasta sekä vastaavanlaisista tehtävistä. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitaalisia työkaluja budjetointiin, analysointiin sekä kuluseurantaan. Lisäksi arvostamme teknistä osaamista ja kokemusta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Tueksi tarjoamme reilun ja osaavan työyhteisön. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Partners Esa Pekkarinen, 050 458 7627 tai
esa.pekkarinen@neste.com.

Hakuaika päättyy 30.6.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.