(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, toimintamallit ja prosessit
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haluaisitko olla mukana vaikuttamassa satojen tuhansien suomalaisten arkeen? Onko tulevaisuuden energialiiketoiminnan palvelutarpeiden ymmärtäminen intohimosi? Entä onko tarve uudistaa totuttuja tapoja, sekä yrittäjämäinen tapa toimia luonteenpiirteesi?

Mikäli vastasit kyllä, niin tutustu alla olevaan.

Kaupungistuminen, digitalisaatio ja ilmastonmuutos vaikuttavat meihin kaikkiin ja tuovat myös mahdollisuuden toteuttaa asiat aivan uusilla tavoilla. Me Carunalla tavoittelemme visiomme mukaisesti miljoonaa tyytyväistä asiakasta ja se edellyttää meiltä jatkuvaa kykyä muuttua yhteiskunnan muutoksen mukana, sekä olla mahdollistamassa sitä positiiviseen suuntaan. Panostamme asiakkaisiin, heille kohdennettujen palveluiden sekä fiksujen ketterien toimintatapojen kehittämiseen.

Haemme Kehitys ja innovaatiot- yksikköämme vahvistamaan kehityspäällikköä, jolla on kokemusta ja kyky ottaa vastuulleen Carunan liiketoimintaprosessien (mm. sähköverkon kehittämiseen, ylläpitoon ja operointiin sekä asiakkuuden hallintaan liittyvien prosessien) kehittäminen sisältäen toimintamallit, digitalisaatio, järjestelmät, sekä olemassa olevat tuotteet ja palvelut.

Työkavereinasi toimivat liiketoiminta-asiantuntijamme ja muut kumppaniverkostomme asiantuntijat, sekä tietysti myös Carunan johto. Kuulut Kehitys ja innovaatiot -yksikön johtoryhmään.

  • Vastaat Toimintamallit ja prosessit- kokonaisuuden kehityksen tiekartasta ja johdat tämän portfolion kehittämistä, esimerkiksi prosessi- ja järjestelmäkehityksen, prosessien ja palvelujen automatisoinnin ja digitalisoinnin osalta
  • Valmistelet ja toteutat oman vastuualueen liiketoimintasuunnittelun, priorisoit kehittämiskohteet sekä raamitat ne hankkeisiin ja projekteihin
  • Johdat asiantuntijatiimiä ja vastaat tuotoksista, budjetista ja resursseista sekä valmistelet kehittämisen päivitykset ja muutokset
  • Toimit yhteistyössä Carunan muiden yksiköiden ja erityisesti johtoryhmien ja hankeomistajien sekä ulkoisten kumppanien kanssa (mm. suunnittelu, viestintä, käyttöönotto)

Tarjoamme

Olemme teknologisessa kehittämisessä ja palvelukehittämisessä toimialamme edelläkävijä ja haluamme jatkossakin olla suunnannäyttäjänä. Panostamme merkittävästi toimintamme uudistamiseen ja olemme toimintatavoiltamme ketterä ja kokeileva.

Meillä pääset mukaan innovoimaan ja toteuttamaan tulevaisuuden sähköverkkoliiketoiminnan ratkaisuja ja vaikuttamaan siihen, millaisia palveluja tulevaisuuden sähkönjakeluyhtiö tarjoaa ja miten.

Carunalaiset ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää. Olemme Great Place to Work- sertifioitu työpaikka, jolle työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Meillä voit kasvaa ammatillisesti ja mikä parasta, olet joka päivä mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista sähköenergiajärjestelmää!

Odotamme

Olet ennen kaikkea ratkaisukeskeinen, aktiivisesti ja rohkeasti asioita edistävä, etkä pelästy tai lannistu nopeista suunnan muutoksista. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja johtaa isompaa hankekokonaisuutta. Koordinointi- ja priorisointikykysi on hyvä ja johdat käyttöönotot kokemuksella. Omaat luontaisesti asiakaslähtöisen ajattelutavan ja teet mielelläsi yhteistyötä läpi organisaation.

Toteutamme suuren osan hankkeistamme yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten toimittajayhteistyötaustasta on hyötyä.

Arvostamme kokemusta erityisesti seuraavista: 

  • Kokonaisymmärrys keskeisistä liiketoimintaprosesseista ja sähkönjakeluliiketoiminnasta koko toimitusketjun osalta
  • Isohkojen hankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta
  • Kumppaneidenhallinnasta liiketoimintaprosesseissa (sis. urakoitsijat ja palveluntuottajat)
  • ICT-ratkaisujen hyödyntämisestä
  • Data- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisestä
  • Asiakkuudenhoito- ja asiakaspalveluosaamisesta

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 10.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitys- ja innovaatiot- yksikön johtaja Elina.Lehtomaki@caruna.fi, p. 040 139 5558.