(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, tietosuoja
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Tiedonhallinta ja ydintietopalvelut -yksikköömme kokenutta tietosuojan kehityspäällikköä.

Kehityspäällikkö, tietosuoja

Tietosuoja on OP Ryhmälle strategisen tärkeä tulevaisuuden kehitysalue, jolla olemme sitoutuneita toimimaan edelläkävijöinä. Kehityspäällikkönä ohjaat OPn kehittämistoimintaa tietosuojalinjausten ja lisääntyvän regulaation vaatimusten mukaisesti. Tarkastelet digitaalisen kehityksen toimintojamme tietoturvalasien läpi ja vastaat siitä, että tuotekehityksessämme tietosuojan vaatimukset pysyvät tiukasti linjassa koko kehityskaaren ajan, liiketoimintatarpeita kunnioittaen. Kehität ja ohjaat asiakasdataa käsittelevien hankkeiden ja ratkaisujen kehittämistä tietosuojanäkökulmasta.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet liiketoimintalähtöinen tietosuojan ja tiedonhallinnan asiantuntija. Sinulla on vahva tausta tietosuojalainsäädännöstä ja sen soveltamisesta osana tiedon hallintaa. Lain koukerot eivät ole sinulle vieraita, ja tunnet myös finanssialan liiketoimintaa, lainsäädäntöä sekä regulaatioita.

Henkilönä olet kehittämisorientoitunut ja sinulla on kokemusta asiakastietojen ja analytiikan kehittämisestä sekä hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Tunnet asiakastietojen hallinnan prosesseja ja järjestelmiä pystyäksesi työskentelemään niiden parissa luotettavasti. Opit nopeasti ja otat uusia asioita haltuun sujuvasti. Suomen lisäksi toimit sujuvasti myös englannin kielellä.

Muutoksen tekijät

Voit luottaa siihen, että roolissasi sinua tukee joukko tietosuojan ja kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja vankka halu kehittää ja saada paljon aikaan. Haluammekin palvella liiketoimintaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Porukkamme on kokenutta ja ammattimaista, itsenäisesti työtä tekevää mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään digimurroksen keskiössä mukavien työkavereiden kanssa – ja näkemään työsi jäljet suoraan asiakkaidemme arjessa. Pääset seuraamaan analytiikan ja älykkäiden palveluiden kehittämistä aitiopaikalta. Luonnollisesti isona talona voimme tarjota myös vaihtoehtoisia polkuja kehittymisellesi ja urallesi.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Hanna Lankinen puh. 040 723 0053 kertoo sinulle mielellään lisää 4.9. klo 10-11 ja 12.9. klo 13-14. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse Hannalle hanna.lankinen(at)op.fi.

Voit hakea tehtävään 24.9.2017 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.