(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, tietohallinto
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Haemme kehityspäällikköä DNA:n Tietohallinto -yksikköön Helsinkiin

Haemme hands on-tyyppistä teknisesti osaavaa kehityspäällikköä, joka palaa innosta päästä kehittämään uusia innovatiivisia online-palveluita, monikanavaisen myyntimme kanavia, verkkokauppaa, itsepalvelua ja mobiiliapplikaatioita. Panostamme asiakaskokemuksen ja online-palveluidemme jatkuvaan parantamiseen sekä uusiin pilotteihin ja ensisijaisena vastuunasi on online-järjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Osallistut kuluttajaliiketoiminnan kehityshankkeisiin tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, kumppaneiden ja muiden tietohallinnon yksiköiden kanssa.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä tekijää, joka ottaa mielellään vastuuta ja vie systemaattisesti ja määrätietoisesti asioita eteenpäin. Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta online-palveluiden kehitystehtävistä ja yhteistyöstä liiketoiminnan kanssa sekä vähintään AMK-tasoista tietojenkäsittelyn/tietotekniikan koulutusta tai vastaavaa osaamistasoa.

Olet kuin kotonasi monimutkaisten järjestelmäkokonaisuuksien parissa ja ymmärrät niiden sisäisiä riippuvuuksia. Osaat analysoida liiketoimintavaatimuksia ja suunnitella sekä määritellä kuinka ne saadaan toteutettua. Varsinaisen kehitystyön teemme ketterillä menetelmillä tiimeillä, jotka koostuvat sekä DNA:n työntekijöistä että kumppaniyritystemme edustajista. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuita, mutta kokemus toimittajien työn ohjaamisesta osana tiimiä katsotaan eduksi. Olet päivittäin yhteydessä suomalaisten ja kansainvälisten toimittajien kanssa, joten tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen sekä englannin suullista ja kirjallista osaamista. Hallitset myös joitakin seuraavista: sisällönhallinta- ja verkkokauppajärjestelmät (esim. Liferay, SAP Hybris), integraatiot (SOAP, REST), webkäyttöliittymät (HTML5, CSS3, Javascript, responsive design), sovelluspalvelimet, CI-järjestelmät, BSS-järjestelmät, mobiiliapplikaatiot, ketterät kehitysmenetelmät (SAFe, Scrum, Kanban, DevOps), prosessien mallintaminen vuokaavioilla, hyväksyntätestaus.

Tiimimme on ammattitaitoinen, innostunut, huumorintajuinen, tehokas ja mutkaton. Operatiivisen tekemisen lisäksi janoamme jatkuvasti uutta oppia. Toivomme samaa sinulta, kykyä ja uteliaisuutta etsiä, omaksua ja kehittää uutta.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Nyqvist, 044 044 2752 tai joni.nyqvist@dna.fi

Tule mukaan parhaaseen työpaikkaan ja digitaaliseen tiimiin ja ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.5. mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.