Kehityspäällikkö, tekniset palvelut
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

ISS Palvelut etsii KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ Operations Performance -yksikköön, vastaamaan teknisten palveluiden kehittämisestä.


Uusi Operations Performance -yksikkö tukee vahvasti ISS:n strategian toteutusta ja liiketoiminnallista suorituskykyä eli vie meitä yrityksenä kohti tulevaisuuden kannattavaa kasvua. Operations Performancella on neljä keskeistä tehtävää: se kehittää yhtiömme tuottavuutta, tuotteiden kilpailukykyä, toimintamme hintakilpailukykyä sekä vastaa muutosjohtamisesta merkittävissä projekteissa. Jälkimmäiseen kuuluu myös asiakaslupauksen mukaisten haltuunottojen varmistaminen. Operations Performance on keskeinen elementti OneISS-strategiassa: se osaltaan tekee meistä vahvemman, selkeämmän ja tiiviimmän yrityksen.


Kehityspäällikkönä vastaat vastuualueesi liiketoiminnan suorituskyvyn parantamisesta. Toimit kiinteässä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja olet mukana toteuttamassa sovittuja toimenpiteitä strategiamme mukaisesti. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti liiketoiminnan erilaisiin kehitysprojekteihin ja uusien asiakkuuksiemme haltuunottoihin. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan suoraan liiketoiminnan kehittymiseen ja kannattavuuteen.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingissä, Jyväskylässä tai Oulussa, sillä vastuualueesi on valtakunnallinen, ja työ pitää sisällään matkustamista.


Tehtävässä menestyminen vaatii useamman vuoden kokemusta liiketoiminnan tulosvastuullisesta tehtävästä. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi rakennus- tai LVI-insinööri. Tuotantotalouden tai kaupallisesta koulutuksesta on tehtävässä menestymisen kannalta hyötyä. Etsimämme henkilö analysoi taitavasti liiketoiminnan tunnuslukuja, toimintatapoja, prosesseja ja tekee niiden pohjalta johtopäätöksiä liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Olet muutoksen tekijä: saat sidosryhmät ja liiketoiminnan sitoutumaan muutokseen. Olet erittäin yhteistyökykyinen, viet asioita systemaattisesti eteenpäin, mutta osaat myös joustaa tarvittaessa. Tarvitset tehtävässä ajantasaisia IT-taitoja, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja merkityksellisen tehtävän, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla. ISS globaalina yrityksenä tarjoaa myös mahdollisuuksia rakentaa oman näköistä urapolkua. Tule mukaan luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla! 


Mikäli tämä työ on kuin sinulle tehty, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 1.8.2021 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot