Kehityspäällikkö, tekniikan yksikköön
DNA Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Haemme DNA:n tekniikan yksikköön uudeksi työkaveriksi

kehityspäällikköä

Pääasialliset tehtäväsi ovat paikkatietoon perustuvien tietojen dokumentoinnin koordinointi sekä kehityksen ohjaaminen, vaatimusmäärittelyiden kirjaaminen ja ratkaisumallien suunnittelu. Vastaat DNA:n paikkatietoon liittyvästä suunnittelusta ja kehityksestä sekä erilaisten tietopyyntöjen automatisoidusta toimittamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen tukijärjestelmien asiantuntijoiden, verkon ja tekniikan asiantuntijaryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa. 

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää kokonaisuuksien ymmärtäminen verkko- ja palveluresursseista. Lisäksi sinulla tulisi olla ymmärrys tilaus-/toimitusprosesseista sekä hyvä tietotekninen osaaminen. Tehtävässä auttaa myös, jos olet toiminut ketterien menetelmien parissa (SAFe, Scrum, Kanban), ymmärrät sovelluskehityksen perusperiaatteet sekä sinulta löytyy sovellus ja -ratkaisuarkkitehti osaamista.

Odotamme soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK-insinööri/DI) sekä työkokemusta telco- tai IT-alueelta. Hyödyksi on  työkokemus paikkatieto-osaamisesta (GIS, SmallWorld, KeyCom, Tigers, FME), verkkojen suunnittelusta ja dokumentoinnista, kiinteiden datapalveluiden palvelutuotannosta tai kiinteän verkon inventaariojärjestelmistä. Teknisen osaamisen lisäksi suomi ja englanti on luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. 

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae tehtävään 7.5.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Rami Uusitalo rami.uusitalo(at)dna.fi tai puh. 044 044 9077,
Ramin tavoitat parhaiten 22.-22.4. klo 15-16 sekä 4.-5.5 klo 15-16

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444700
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kuopio, Pori / Rauma