(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, talous
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Strategiamme kärki on vaikuttavuus. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme kehityspäällikköä taloustiimiimme Helsinkiin.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus 12 kuukautta, alkaen sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa.

Kehityspäällikön tehtävässä pääset käyttämään taloushallinnon osaamistasi monipuolisesti, sillä tehtävä muodostuu:

  • emoyhtiö Finnveran ja sen tytäryhtiöiden liikekirjanpidon tehtävistä
  • Finnvera-konsernin ja konserniyhtiöiden tilinpäätös- ja muuhun raportointiin liittyvistä tehtävistä
  • liiketoiminta-alueittaisesta tulosraportoinnista ja muusta sisäisen laskennasta
  • taloustoimintojen kehittämisestä.

Työskentelet ammattitaitoisessa ja kannustavassa taloustiimissämme yhdessä viiden kollegan kanssa. Tehtävässäsi raportoit laskentapäällikölle.
 

Tehtävä edellyttää sinulta

  • kirjanpito- ja muun talouslainsäädännön tuntemista
  • pankkisektorin IFRS-raportointiosaamista
  • liikekirjanpidon periaatteiden ja tekniikan hallintaa.

Odotamme sinulta lisäksi talousalan ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta taloushallinnon perustehtävistä (kirjanpito, reskontrat, maksuliikenne, sisäinen laskenta) ja niiden kehittämisestä.

Muita tehtävässä onnistumisen avaimia ovat analyyttinen ajattelutapa, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä kyky työskennellä aikataulujen mukaan ja hallita ajoittain kiireellistä työtahtia. Sinulla on myös hyvä englannin kielen taito ja käytät sujuvasti MS Office -työvälineitä.
 

Tehtäväsi yhteiskunnallisesti vaikuttavassa yrityksessä tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa rahoitusalan talousosaamistasi, erityisesti tilinpäätösraportoinnissa ja toimintojen kehittämistehtävissä. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja työkaverien tuen. Meillä on joustavat työjärjestelyt ja työhyvinvointia tukevia käytäntöjä. Nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 16.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 5.12. klo 13-16 ja perjantaina 13.12. klo 13-16 laskentapäällikkö Tarmo Narikka, puh. 029 460 2465.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.