(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Talouden kehittäminen
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on lähes tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Tietopääoma- ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tavoitteesi sisäisten palvelujen kehittämisen parissa on toimia aina asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi - ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden. Liiketoimintakriittiset kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, ovat yksi keskeinen osa-alue ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa.

Tehtävästä

Sinulla on vastuu talouden kehittämisestä liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Ymmärrät ja ylläpidät kokonaiskuvaa taloushallinnon asettamista vaateista ja priorisoit eri muutostarpeita.

Toimit monitoimittajaympäristössä tehden työtä ulkoisten kumppaneiden sekä erityisesti talouden, sovellusylläpidon ja –kehittämisen kanssa. Tavoitteisiisi pääsyn varmistat aktiivisella sparraamisella OPn liiketoiminnan edustajien kanssa. Hyvä verkostoitumiskyky onkin avainasemassa tavoitteisiin pääsemiseksi.

Oletko etsimämme osaaja?

Tässä tehtävässä pääset loistamaan, jos olet ennen kaikkea taloushallinnon ammattilainen. Taloushallinnon toimintaympäristön, sääntelyn, käytännön taloushallinnon prosessien ja niihin liittyvien muutosten ymmärtäminen on tehtävässä tärkeää. Kykenet näkemään tehtyjen muutosten vaikutuksen tulevaan ja sinulla on näkemys pidemmän aikavälin muutostarpeista. Jos sinulla lisäksi on vahva ICT-osaaminen ja vieläpä kokemusta pankkipuolelta, niin olet täydellinen match.

Tyyppinä olet proaktiivinen, ratkaisukeskeinen ja strategisesti ajatteleva. Näet isot kokonaisuudet ja osaat ne myös pilkkoa osasiksi kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Yhteistyötaitosi ja paineensietokykysi ovat erinomaiset, eikä muutoksen johtaminen ole sinulle vierasta. Olet taitava suunnittelemaan ja organisoimaan projekteja pitkälläkin tähtäimellä. Pystyt myös tarvittaessa viemään läpi projektin.

Olet sujuva vuorovaikuttaja ja viestijä sekä suomeksi että englanniksi, ja korkeakoulututkintokin löytyy takataskustasi. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja ymmärrystä talouden järjestelmistä.

Sinun tilaisuutesi

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

Me paiskimme töitä tosissamme, ja olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksi antamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kati Hursti kertoo sinulle mielellään lisää p. 050 587 2901, 8.8. klo 15- 16  ja  21.8. 15 - 16 Voit myös laittaa kysymyksesi Katille sähköpostitse kati.hursti(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 23.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tässä roolissa pääset työskentelemään Helsingin Vallilassa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.