(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, strateginen taloushallinto
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme vakituista kehityspäällikköä kehittämään ja ohjaamaan valtion taloushallinnon palveluratkaisuja ja toimintamallia valtiovarainministeriön kanssa sovittujen palvelukeskuksen vastuiden mukaisesti. Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. 

Kehityspäällikkönä vastaat valtion taloushallinnon ja siihen liittyvän järjestelmäratkaisun kokonaiskehittämisen johtamisesta. Keskeinen osa työtä on valtionhallinnon tasoinen sidosryhmäyhteistyö, palveluratkaisujen kehittämisen toimeenpanon suunnittelu ja ohjaaminen valtion yhteisten ratkaisujen kehittämisen tiekartan mukaisesti.
 

Hakijalta odotamme
* vahvaa talous- ja hankintatoimen asiantuntijaosaamista ja näyttöä vaativista asiantuntijatehtävistä 
* näyttöä taloushallinnon toimintamallin ja ratkaisujen kehittämisen ohjaamisesta, suunnittelusta ja toimeenpanosta
* olet taloushallinnon järjestelmäratkaisujen osaaja. Arvostamme erityisesti SAP-teknologian osaamista ja kokemusta SAPS/4Hana-projekteista
* johtamiskokemusta projekteista ja hankehallinnasta
* kokemusta työskentelystä verkostoissa (VM, VK, asiakkaat, toimittajat)
* erittäin hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
* ylempää korkeakoulututkintoa

Sinulle eduksi on kokemus palveluorganisaatiossa työskentelystä, perehtyneisyys valtionhallintoon ja sen rakenteisiin sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa. Sinulla on halu ja kyky vaikuttaa tulevaisuuden palveluihin. Olet henkilö, joka haluaa kehittyä ja oppia uutta. Pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.
 

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen
Tehtävä alkaa: 1.10.2020
tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kk.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 17.9.2020 16:15
ID: 28-806-2020

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtävä sijoittuu Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 13 (4 440,34 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutuvuuteen perustuvaa palkanosaa, joka on 15 % palvelussuhteen alkaessa.

Edut
Tarjoamme itsenäiset ja vastuulliset tehtävät, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vireässä työyhteisössä. Työn etuina tarjoamme mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, lounastuen sopimusravintoloissa, kulttuuriseteleitä ja monipuolista työhyvinvointitoimintaa. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Lisätietoja tehtävästä
Helena Lappalainen
Johtaja, Kehitys- ja ICT-palvelut
0295 562 015
helena.lappalainen@palkeet.fi

Työpaikan tiedot
Voit työskennellä valintasi mukaan haluamassasi toimipisteessämme: Helsingissä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Porissa tai Mikkelissä.

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Voit seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa:
Twitter: @PalkeetFi
Instagram: @PalkeetFi
LinkedIn: finnish-government-shared-services-centre-for-finance-and-hr

Lisätietoja: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus