KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, STRATEGIA
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tämä on unelmapaikka sinulle, jolla on strategisesta ajattelusta näyttöjä ja haluat olla megatrendien leikkauspisteessä.

L&T:n strategian keskiössä on tehdä enemmän arvoa kiertotaloudessa. Enemmän kuin aiemmin, enemmän kuin kilpailijat, ehkä jopa enemmän kuin arvasitkaan. Etsimme uusia kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksia, ja strategisella suunnittelulla on keskeinen rooli tukea koko L&T:n portfolion kuin yksittäisen liiketoiminnan kehitystä. 

Etsimme kehityspäällikköä vastaamaan Lassila & Tikanojan konsernitason strategiatyöstä ja edistämään strategian onnistunutta toteutusta. Viet läpi strategiaprosessin yhdessä useiden liiketoiminta-alueiden sekä L&T:n konsernin johdon kanssa. Strategisen suunnittelun lisäksi olet myös keskeisessä roolissa toimintaympäristön analyyseissä ja esimerkiksi merkittävien yritysjärjestelyjen valmisteluissa sekä toteutuksessa. Positio on uusi, ja toimit siinä yhdessä L&T:n kehitysjohtajan kanssa, jolle myös raportoit. Pääkonttorimme on Helsingissä Pitäjänmäellä, missä suurin osa kollegoistasi on töissä, joka on sinullekin jatkuvan kanssakäymisen sijainti.

Odotamme sinulta aiempia näyttöjä strategiseen suunnitteluun konsultointipalveluiden tai yritysmaailman puolelta jo useammalta vuodelta. Optimaalisesti sinulla on myös kokemusta usean liiketoiminnan portfolioista ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ympäristö-, teollisuus- tai kiinteistöalojen kokemus ei ole haitaksi, mutta nopeana oppijana ja uteliaana luonteena pääset tarvittaessa jyvälle eri liiketoiminta-alueiden nyansseista. Työskentelemme ja esiinnymme sulavasti niin englanniksi kuin suomeksikin. Sinua ei jännitä sukeltaa syvällekin käytännön arkiseen palveluliiketoimintaan ja taas kiivetä välillä helikopteriin oikean perspektiivin saamiseksi.

Ihastuttuasi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15683 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.12.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirpi Salonen puh. 040 512 0257. Kirpi on parhaiten tavoitettavissa 24.11. klo 12-13 ja 25.11. klo 13-14 välillä.

 

 

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot