(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö | SOK Kiinteistöohjaus
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kiinteistöjohtamisessamme on otettu merkittäviä kehitysaskelia viime vuosina. Nyt kun siirrymme seuraavalle tasolle tiedolla johtamisessa ja digitalisaation hyödyntämisessä, meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen tilaisuus ja avainrooli. 

Kiinteistöohjauksemme kehityspäällikkönämme, mikäli tehtävän haluat ottaa vastaan, tiedolla johtaminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä teemoja arjessasi. Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää tästä uudesta tehtävästä organisaatiossamme?

Me SOK Kiinteistöohjauksessa ohjaamme S-ryhmän kiinteistöjohtamista mahdollistamaan parhaat liikepaikat ryhmämme liiketoimintaa varten. Kanssamme tulet kehittämään, yhtenäistämään ja jalkauttamaan kiinteistöihimme liittyviä konsepteja ja toimintamalleja sekä järjestelmiä ja raportointia.

Tarkemmin tehtävästäsi 

Sinusta toivomme saavamme rinnallemme muutoksen eteenpäin viejän. Tuot kiinteistöjohtamiseemme uusia ajatuksia ja ratkaisuja – et ainoastaan tuttua ja turvallista vaan myös laatikon ulkopuolisia ideoita.

Otat vastuullesi erityisesti data-analytiikan kehittämisen kiinteistötiedon raportointia varten sekä kiinteistöjemme digitaalisen kehityspolun toteuttamisen. Edelleenkehität tiedolla johtamistamme ennakoivaan, päätöksiämme ohjaavaan suuntaan.

Alueosuuskaupoillemme ja liiketoiminnoillemme tulet olemaan näkyvä ja aktiivinen toimija sekä kumppani. Otat vastuuta tästä asiakastyöstämme ja kehität sitä edelleen yhä enemmän arvoa tuottavaan suuntaan. Roolissasi vastaat myös S-ryhmätasoisen koulutuksen suunnittelusta sekä edistät eri tavoin ryhmämme kiinteistöammattilaisten vuorovaikutusta ja osaamisen jakamista.

Muuten tehtävänkuvastasi voisi todeta, että tämä tehtävä antaa raamit työskentelyllesi – on paljon itsestäsi kiinni, miten sitä toteutat ja meitä kohti maalia ohjaat. 

Miltä tällainen tehtävä kuulostaa? Voisiko tämä roolimme istua sinun suunnitelmiisi uraasi ja omaa kehittymistäsi ajatellen?

Mitä sinulla on lupa odottaa?

  • Ensinnäkin tulet saamaan rinnallesi loistavan tiimin ja työkaverit. Olemme suoranuottinen ja avoin porukka matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Yhteistyö ja itsenäisyys kulkevat meillä käsi kädessä. Olemme välittömiä vastuunkantajia ja ketteriä kehittäjiä, joille muutos on mahdollisuus. Tiimissämme sinulla on kaikki edellytykset onnistua.
  • Meillä rakennat uutta, mikä antaa sijaa oppia uutta ja kokeilla. Tulevaisuutesi ei näin ollen ole kiveen hakattu, vaan vaikutat siihen itse mitä suuremmin määrin. Kasvun paikka niin sanotusti – vaikka jo kokeneempikin osaaja olisit. 
  • Ympärilläsi tapahtuu aina jotain jossain. Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja, ei sinun työhösi kohdistu se kovin turbulenssi. Eri liiketoiminnat, roolisi monipuolisuus sekä uuden rakentaminen ja vanhan korjaaminen tuovat työhösi sopivasti vaihtelua mutta yhtä lailla vakautta.
  • Tulet saamaan verkostoosi eri alojen huippuosaajia, joilla on sinulle varmasti uutta annettavaa. Työskentelet organisaatiossa ja kulttuurissa, jolle on luontevaa jakaa osaamista. Osuuskaupparakenteemme ja toimintamme laajuus jyrkentävät oppimiskäyrääsi, minkä lisäksi sinulle on tarjolla tarvittavat koulutukset.
  • Vaikka tavoitteemme ovat suuria, askeleet niiden saavuttamiseksi ovat sopivia. Näin näet arjessa onnistumiset ja työsi vaikuttavuuden. Mittaluokkamme myötä olet isojen asioiden äärellä, jopa mitä tulee työsi vaikuttavuuteen yhteiskunnallisella tasolla. Kanssamme teet vastuullisia tekoja ja päätöksiä.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja arkesi sujuu. Sitä sujuvoittavat työskentelyn joustot, työskentelykulttuurimme sekä S-ryhmän kattavat ja mielestämme mielekkäät henkilöstöedut. Pääset lukemaan niistä lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut.

Oletko etsimämme osaaja?

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta. Koska tiedolla johtamisen kehittäminen on yksi työsi fokusalueista, sinulla on jo oltava tuntuma data-analytiikan kehittämiseen kiinteistöjohtamisessa. Lisäksi mikäli olet ollut aiemmin läpiviemässä tai ohjaamassa muutosta organisaatiossa, pääset siinä työssä kertynyttä oppia varmasti hyödyntämään myös meillä. 

Tämän lisäksi toivomme, että

  • osaat myös vaikuttaa verkostoissa sekä erilaisten intressien ristivedossa – et jyräten tai määräten vaan kuunnellen, haastaen ja argumentoiden
  • ymmärrät työskenteleväsi roolissa, joka edellyttää uuden oppimista ja omaksumista
  • olet työskentelyotteeltasi itseohjautuva ja tavoitehakuinen
  • taidat vaikuttavan viestinnän erilaisista taustoista asioita tarkasteleville.

Oletko tekijä, joka osaa johtaa omaa työtään ja saada asioita maaliin? Tartu nyt tilaisuuteen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden viedä eteenpäin isoa muutosta monimuotoisessa yhtälössä kiinteistöjohtamisen saralla.

Keskustellaanko lisää?

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme InHuntin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään alla olevan linkin kautta 10.11.2020 mennessä.

Koska tämä rekrytointi on meille tärkeä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, älä suotta odottele viime hetkeen asti. Tapaamme nimittäin kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, kiinteistöjohtajamme Pasi juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 4.11. klo 14-16 tai 9.11. klo 15-17 numerosta 040 504 4292 tai sähköpostitse pasi.suutari@sok.fi.

Muina ajankohtina tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHuntilla Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044 577 1204 ja Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505.