(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, SCM- ja MDM-ratkaisut, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018Työn kuvaus:
 

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin yli 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Valikoimissamme on yli 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimo- ja alkoholijuomia sekä non-food -tuotteita. Palvelemme koko maan kattavan 24 Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Myynti- ja asiakaspalvelumme on räätälöity asiakasryhmittäin, millä varmistamme, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. 
 
Etsimme Wihuri Oy Aarnion Kehitys ja palvelut -tiimiin kehityspäällikköä vastaamaan toimitusketjun hallinnan, valikoimanhallinnan, hankinnan ja tuote- ja toimittajaperustietojen ratkaisuista. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.
 
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ja osaamista SCM- ja MDM-prosessien eri osa-alueista ja tunnet kattavasti järjestelmäratkaisukenttää, joka keskittyy SAP- ja Relex-alustoille ja sinne kehitetyille liiketoimintaratkaisuille. Sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä kehityspäällikkönä, järjestelmäarkkitehtinä tai järjestelmäkonsulttina. Olet yhtä aikaa prosessi-, järjestelmä- ja liiketoimintaorientoitunut. Kykenet kääntämään liiketoiminnan odotukset järjestelmävaatimuksiksi ja lunastamaan lupaukset hyväksikäyttäen inhouse-osaamistamme ja toimittajaverkostoamme.
 
Sinussa yhdistyvät muutosjohtamisen taidot, korkean motivaatio ja oppimishalu. Etsit jatkuvasti parannettavaa ja kannat mielelläsi vastuuta. Tunnet tukkukaupan liiketoimintaprosesseja ja olet kiinnostunut modernien ratkaisujen hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä. Olet ulospäin suuntautunut ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Kommunikoit sujuvasti myös ”järjestelmäkielellä”.
 
Wihuri Oy Aarnio tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat myös viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.
 
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 17.6.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541 viikoilla 22 ja 24.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kehityspäällikkö


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO