(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö Sales Excellence tiimiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
DNA:n Sales Excellence osasto vastaa yritysmyynnin sisäisen tehokkuuden ja asiakaslähtöisen toiminnan kehittämisestä. Osaston tehtävät jakautuvat yritysmyynnin liiketoiminnan kehitystehtäviin, toimintasuunnitteluun, sisäisen ja poikkiorganisatorisen toiminnan kehittämiseen, sekä CRM-järjestelmäohjaukseen.
 

Etsimme työkaveriksemme kehityspäällikköä Sales Excellence tiimiin

 
Tulevana työkaverinamme tehtäviisi kuuluvat,
  • yritysmyynnin toimintamallien ja toimintakulttuurin kehittäminen
  • henkilöstön osaamisen kehittäminen yhdessä L&D asiantuntijoiden kanssa 
  • tiivis yhteistyö DNA:n sisäisten sidosryhmien sekä ulkoisten koulutuskumppaneiden kanssa
  • DNA:n yritysliiketoiminnan kasvun tukeminen varmistamalla, että ketterät menetelmät ja niiden aktiivinen hyödyntäminen ovat kiinteä osa yritysmyynnin toimintaa

Tehtävässä menestyäksesi,
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI/KTM) ja sinulla on jo näyttöjä onnistuneiden kehitysprojektien läpiviemisestä muutaman vuoden ajalta
  • tunnet joitakin ketteriä kehitysmenetelmiä ja olet mielellään toiminut aiemmin B2B-liiketoiminnan parissa
  • oman osaamisesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat oppia jatkuvasti uutta
  • työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen 
  • työskentelet päämäärätietoisesti ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt
  • sinulla on erittäin hyvä suomen kielen kirjallinen taito sekä valmius työskennellä sujuvasti myös englanniksi

Viihdyt tiimissämme, jos olet yhteistyökykyinen ja haluat omalla toiminnallasi auttaa koko tiimiä menestymään. Osallistut aktiivisesti yksikön- ja tiimin kehityshankkeisiin ja suhtaudut asioihin lähtökohtaisesti positiivisesti ”can do”-mentaliteetilla. Olet huumorintajuinen ja autat meitä luomaan hyvää tiimihenkeä.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun, aina. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuus ja joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

DNA:lla saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tule meille kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja!

 
Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 24.2.2021 mennessä!

Lisätietoja antaa Matias Kivelä puh. 044 044 2681 matias.kivela(at)dna.fi. Tavoitat Matiaksen parhaiten 12.2. klo 15-16 tai 19.2.2021 klo 12-14.