(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, sähköiset kanavat
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n yritysliiketoiminnan yksikköä.

Etsimme työkaveriksemme kehityspäällikköä sähköiset kanavat, data ja analytiikka -osastolle.

Tehtävässä pääasiallinen vastuusi tulee olemaan yritysasiakkaiden sähköisen asioinnin kehitys. Pääset kehittämään digitaalisia asiointi- ja myyntikanaviamme yhdessä IT-yksikön ammattilaisten kanssa. Omistat IT-kehityksen backlogin ja vastuullasi on myös palvelukanavan todellinen käyttö sekä käytön kasvattaminen erilaisin toimenpitein.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta online-ratkaisuiden (esim. itsepalvelu, verkkokauppa) kehittämisestä tuoteomistajan tai projektipäällikön roolissa. Lähestyt kehitystä asiakaslähtöisesti, huomioiden arkkitehtuurin ja resurssoinnin asettamat reunaehdot. Modernit online-kehityksen teknologiat ja ratkaisumallit ovat tuttuja entuudestaan. Sinulta löytyy näkemystä käyttöliittymistä ja palvelumuotoilusta. Olet työssäsi analyyttinen, utelias ja proaktiivinen, ja osaat toimia luontevasti moninaisten sisäisten sidosryhmien kanssa. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Odotamme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta kyseisten tehtävien parissa.

Pääset osaksi tiimiä, joka edistää digitaalista murrosta DNA:n yritysliiketoiminnassa, sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti. Työmme monikanavaisen asiakaskokemuksen, datan ja analytiikan hyödyntämisen, sekä ketterien menetelmien parissa on DNA:n ytimessä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille perjantaihin 20.9.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antero Kivi, antero.kivi@dna.fi, puh. 044 044 5083 (pe 13.9. klo 13:00-14:00 tai ti 17.9. klo 9:30-10:30)