(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, ruuan verkkokaupan noutokonsepti
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Ruuan verkkokaupan tulevaisuutta rakennetaan nyt. Haluatko mukaan? Markkinajohtajana haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla helpoimmat tavat päivittäisten hankintojen tekemiseen. Tule viemään kanssamme eteenpäin ruuan ostamisen murrosta asiakkaidemme parhaaksi. Varmistetaan yhdessä asiakkaidemme parempi päivä!

Me haluamme rakentaa ruuan verkkokaupan parhaat palvelut. Kunnianhimoisen tavoitteemme yhtenä perustana on ensiluokkaista asiakaskokemusta tukeva toimitusketju – mukaan lukien noutokonseptimme. Kun sekä laajennamme palvelua yhä useamman asiakkaan saataville että tehostamme taustaprosesseja, olet suuren haasteen äärellä. Et kuitenkaan yksin, vaan yhdessä kivenkovien ammattilaistemme kanssa. Kiinnostaisiko sinua tulla ratkomaan kanssamme ainutlaatuisia ruuan verkkokaupan haasteita?

Tehtävässäsi kehityspäällikkönämme tulet vastaamaan ruuan verkkokaupan noutokonsepteista sekä niiden kehittämisestä ja toimivuudesta. Asiakasymmärrykseemme, dataamme sekä taloudelliseen arviointiin pohjaten teet konseptisuunnittelua. Toteutat laskelmia, perehdyt markkinaan sekä asiakkaidemme odotuksiin ja tunnistat sekä kehität eri tarpeita palvelevia noutokonsepteja yhteistyössä kumppaneiden, osuuskauppojemme ja tiimimme kanssa. Noutopalveluiden tuottamisessa huolehdit, että helppoudelle, saavutettavuudelle sekä kannattavuudelle asettamamme tavoitteet toteutuvat ja arki niin sanotusti pyörii.

Työssäsi sinulla on katse vahvasti tulevassa, kun toimivan palveluverkoston rakennuspalikoitasi ovat teknologiat, data sekä prosessit. Työsi linkittyykin vahvasti niin toimitusketjuumme sekä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen.

”Kun skaalaamme ja kehitämme palvelua, on edessämme paljon kysymyksiä, mutta valmiita vastauksia vähemmän. Työsi onkin paljon mahdollisuuksien löytämistä, ennen kokemattoman kokeilua ja rohkeiden päätösten tekemistä – asiakkaidemme parhaaksi.”

Olemme saaneet ruuan verkkokaupassa jo paljon aikaan mutta matkamme on vasta alussa. Pääset siis vielä hyvin mukaan matkaamme, kun aloitat työsi tutustumalla nykyisiin konsepteihimme. Mallinnettuasi nykytilaa ja perehdyttyäsi markkinaan sekä dataan lähdet rakentamaan suunnitelmaa noutokonseptiemme kehittämiseksi. Suunnitelmia seuraavat kokeilut, joiden opit tuot noutoverkostomme ketterään kehittämiseen. Mitä muuta tuleva työvuotesi tulee pitämään sisällään – siitä keskustelemme mielellämme kanssasi tarkemmin, jos päätät hakea työkaveriksemme ja pääsemme seuraavaksi saman pöydän ääreen.

Miksi tarttuisin tilaisuuteen?

Ruuan ostaminen on murroksessa. Tai oikeastaan lähtötelineistä on juuri ampaistu liikkeelle ja nyt on aika lisätä kierroksia. Niinpä pystymme tarjoamaan sinulle mielestämme ainutlaatuisen tilaisuuden.

1. Sekä päivittäistavarakaupan että ruuan verkkokaupan markkinajohtajana olemme tehneet paljon oikeita asioita. Emme kuitenkaan lepää laakereilla, vaan kaupan kärkikehittäjänä varmistamme, että sinunkin onnistumistasi mahdollistamassa meillä on riittävät resurssit ja kyvykkyydet.

2. Kohtaamamme haasteet eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Pääset haastamaan itseäsi, kun ratkot pulmia, joita ei olla aiemmin kohdattu. Voit myös luottaa, että yksin et kuitenkaan kaikkia solmuja joudu aukaisemaan – kohti uutta kanssasi kulkevat talomme eri osa-alueiden kovimmat osaajat.

3. Olemme jo ketteröittäneet omaa tekemistämme. Toki meillä isona talona omat haasteemme ovat mutta tulet mukaan tiimiin, jossa uskalletaan kokeilla, erehtyä ja oppia. Kaikkea emme siis viilaa viime hetkiin, vaan haemme rohkeasti palautetta ja siten suuntaa kehitykseemme.

4. Mielestämme meillä on aivan parhaat asiakkaat. He ovat sitoutuneita ja auttavat meitä kehittäessämme heidän arkeaan helpottavia, paremman päivän mahdollistavia palveluita. Tämä on meitä eteenpäin vievä voima, joka toivottavasti puhuttelee myös sinua.

5. Verkkokaupan rakentaminen ja kasvattaminen on meille yksi talomme strategisia tavoitteita. Laaja kiinnostus työtämme kohtaan kirittää meitä eteenpäin, ja onnistuaksemme tarvitsemme sinun osaamistasi. Oletkin odotettu osaaja joukkoomme.

6. Ruuan verkkokaupassa on erityisen kiehtovia piirteitä. Esimerkiksi paikallisuudesta johtuen skaalautuvuus ei tällöin ole aina yksiselitteistä tai monistettavuus itsestäänselvyys – mikä tuo työhösi oman lisämausteensa. Kiehtovaksi työsi tekee myös se, että noutopalvelut viimeistelevät aina asiakkaan kokonaispalvelukokemuksen. Olet siinäkin mielessä paljon vartijana.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä tehtävämme olla sinulle sopiva seuraava ura-askel? Katso vielä kenelle tämä tehtävä mielestämme sopii.

Oletko etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä sinulle on hyötyä, jos olet jo aiemmin työssäsi ollut rakentamassa ja suunnittelemassa palvelukonsepteja, joihin liittyvät vahvasti taustalla toimivat prosessit ja toimitusketjut. Olet mahdollisesti tehnyt verkostosuunnittelua ja hyödyntänyt työssäsi sekä dataa että rakentamaasi ymmärrystä asiakastarpeista. Osaat viedä tiedon kehitystyöhön sekä suunnitella ja palastella tekemisen mielekkäiksi kokonaisuuksiksi.

Työssäsi kohtaat paljon ihmisiä. Onkin tärkeää, että sidosryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Olet vaikuttava kommunikoija ja taitava kuuntelija. Uskallat myös kysyä ja tarttua uuteen rohkein askelin. Itseohjautuvuutesi on vahvuutesi, ja vaikka uuden ideoinnin äärellä olemmekin, sinulla on myös kyky viedä asiat maaliin. Olet myös taipuvainen ajattelemaan asioita analyyttisesti.

Keskustellaanko lisää?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Jaana juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten ke 8.1. klo 14-16 tai ma 13.1. klo 8-10 numerosta 010 768 0154 tai sähköpostitse jaana.sipinen@sok.fi.