(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, ruuan verkkokaupan kuljetukset
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Ruuan verkkokaupan tulevaisuutta rakennetaan nyt. Haluatko mukaan? Markkinajohtajana haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla helpoimmat tavat päivittäisten hankintojen tekemiseen. Tule viemään kanssamme eteenpäin ruuan ostamisen murrosta asiakkaidemme parhaaksi. Varmistetaan yhdessä asiakkaidemme parempi päivä!

Me haluamme rakentaa ruuan verkkokaupan parhaat palvelut. Kunnianhimoisen tavoitteemme yhtenä perustana on ensiluokkaista asiakaskokemusta tukeva toimitusketju – muun muassa kuljetukset ja niiden prosessit. Kun sekä laajennamme palvelua yhä useamman asiakkaan saataville että tehostamme taustaprosesseja, olet suuren haasteen äärellä. Et kuitenkaan yksin, vaan yhdessä kivenkovien ammattilaistemme kanssa. Kiinnostaisiko sinua tulla ratkomaan kanssamme ainutlaatuisia ruuan verkkokaupan haasteita?

Ruuan verkkokaupan kuljetusten kehityspäällikkönämme tulet vastaamaan ruuan verkkokaupan kotiinkuljetusten toimintamalleista. Katsot ennen kaikkea tulevaan vastatessasi näiden kehittämisestä ja tehokkuudesta. Kehitystyöstä vastaat yhdessä osuuskauppojemme, tiimimme sekä ruuan verkkokaupan Product Ownerin kanssa. Arjessasi rakennat kumppanuuksia, teet laskelmia sekä suunnitelmia kehitysaskeleiksemme ja kokeilet uusia toimintamalleja.

Tuet osuuskauppoja kuljetusten operatiivisessa toiminnassa, jolloin seuraat toimitusketjumme mittaristoa, ja olet asiakkaidemme pulssilla, mitä tulee kuljetuspalveluiden toimivuuteen sekä asiakkaiden odotuksiin. Tuot operatiivisesta toiminnasta tekemät havaintosi ketterän kehityksemme polttoaineeksi.

Olemme saaneet ruuan verkkokaupassa jo paljon aikaan mutta matkamme on vasta alussa. Kun skaalaamme ja kehitämme palvelua, on edessämme paljon kysymyksiä, mutta valmiita vastauksia vähemmän. Työsi onkin paljon mahdollisuuksien löytämistä, ennen kokemattoman kokeilua ja rohkeiden päätösten tekemistä – asiakkaidemme parhaaksi.

Miksi tarttuisin tilaisuuteen?

Ruuan ostaminen on murroksessa. Tai oikeastaan lähtötelineistä on juuri ampaistu liikkeelle. Nyt on aika lisätä kierroksia, ja niinpä pystymme tarjoamaan sinulle jotain ainutlaatuista.

1. Sekä päivittäistavarakaupan että ruuan verkkokaupan markkinajohtajana olemme tehneet paljon oikeita asioita. Emme kuitenkaan lepää laakereilla, vaan kaupan kärkikehittäjänä varmistamme, että sinunkin onnistumistasi mahdollistamassa meillä on riittävät resurssit ja kyvykkyydet.

2. Kohtaamamme haasteet eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Pääset haastamaan itseäsi, kun ratkot pulmia, joita ei olla aiemmin kohdattu. Voit myös luottaa, että yksin et kuitenkaan kaikkia solmuja joudu aukaisemaan – kohti uutta kanssasi kulkevat talomme eri osa-alueiden kovimmat osaajat.

3. Olemme jo ketteröittäneet omaa tekemistämme. Toki meillä isona talona omat haasteemme ovat mutta tulet mukaan tiimiin, jossa uskalletaan kokeilla, erehtyä ja oppia. Kaikkea emme siis viilaa viime hetkiin, vaan haemme rohkeasti palautetta ja siten suuntaa kehitykseemme.

4. Mielestämme meillä on aivan parhaat asiakkaat. He ovat sitoutuneita ja auttavat meitä kehittäessämme heidän arkeaan helpottavia, paremman päivän mahdollistavia palveluita. Tämä on meitä eteenpäin vievä voima, joka toivottavasti puhuttelee myös sinua.

5. Verkkokaupan rakentaminen ja kasvattaminen on meille yksi talomme strategisia tavoitteita. Laaja kiinnostus työtämme kohtaan kirittää meitä eteenpäin, ja onnistuaksemme tarvitsemme sinun osaamistasi. Oletkin odotettu osaaja joukkoomme.

6. Ruuan verkkokaupassa on erityisen kiehtovia piirteitä. Esimerkiksi paikallisuudesta johtuen skaalautuvuus ei tällöin ole aina yksiselitteistä tai monistettavuus itsestäänselvyys – mikä tuo työhösi oman lisämausteensa.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä tehtävämme olla sinulle sopiva seuraava ura-askel? Katso vielä kenelle tämä tehtävä mielestämme sopii.

Oletko etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan logistiikka- ja toimitusketjuosaamistasi. Pääset tällöin hyödyntämään kokemustasi logistiikan kustannuslaskennasta ja prosesseista, kun haetaan myös kustannusoptimoituja malleja toimittaa asiakkaiden ostokset heidän toivomallaan tavalla.

Työssäsi kohtaat paljon ihmisiä. Onkin tärkeää, että sidosryhmätyöskentely on sinulle luontevaa. Olet vaikuttava kommunikoija ja taitava kuuntelija. Uskallat myös kysyä ja tarttua uuteen rohkein askelin. Itseohjautuvuutesi on vahvuutesi, ja vaikka uuden ideoinnin äärellä olemmekin, sinulla on myös kyky viedä asiat maaliin.

Keskustellaanko lisää?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Jaana juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten ke 8.1. klo 14-16 tai ma 13.1. klo 8-10 010 768 0154 tai sähköpostitse jaana.sipinen@sok.fi.