(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, raportoinnin asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt liiketoimintasuuntautunutta kehityspäällikköä / raportoinnin asiantuntijaa.

Tulet toimimaan osana BI ja analytiikka –tiimiä ja saamaan oman vastuualueen raportoinnin kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu huolehtia oman vastuualueesi sisällöstä, käytön tuesta ja tiedon laadusta. Toimit tämän lisäksi kehitysprojekteissa asiantuntijana.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden Tietojohtamisen toiminnon jäsenten, ulkopuolisten toimittajien ja liiketoiminnan edustajien kanssa. Työlläsi on suuri vaikutus, koska tiedon hyödyntäjänä on koko 3 500 ihmisen henkilökuntamme.

Odotamme sinulta

  • Vakuutus- tai palveluliiketoiminnan syvällistä ymmärrystä
  • Kaupallisen-, matemaattisen- tai teknisen alan korkeakoulututkintoa
  • Kykyä tehdä monimutkaisista asioista helposti ymmärrettäviä
  • Halukkuutta työskennellä liiketoiminnan kehittämisen parissa
  • Sinnikkyyttä kehitysprojektien maaliin saattamisessa

    Eduksesi katsomme jos olet luonteeltasi analyyttinen, utelias ja huolellinen. Pystyt vaikuttavaan viestimiseen, omaat perusymmärryksen datavirroista ja tiedon käsittelystä tietokannoissa (SQL) sekä sinulla on kokemusta käyttämistämme raportointivälineistä (Qlikview, Qlik Sense).

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tiimimme sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Pekka Luukkainen, pekka.luukkainen@lahitapiola.fi tai BI Product Owner Juho-Matias Roitto, puh. 0503623287/ juho-matias.roitto@lahitapiola.fi. Lisätietoja voi kysyä myös soittamalla Juho-Matias Roitolle 12.11 klo 9-10 ja 20.11. klo 14-15.

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake 24.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.