(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, raportoinnin asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt teknisesti suuntautunutta kehityspäällikköä / raportoinnin asiantuntijaa.

Tulet toimimaan osana BI ja analytiikka –tiimiä ja osaamisellasi pystyt muuttamaan liiketoiminnan tahtotilan tekniseksi määritykseksi ja tarvittaessa myös toteuttamaan tämän. Pystyt tukemaan muita Tietojohtamisen toiminnon jäseniä teknisellä osaamisellasi. Olet onnistunut työssäsi, jos pystyt vähentämään manuaaliprosessien määrää liiketoiminnan seurannassa. Toimit tämän lisäksi myös kehitysprojekteissa asiantuntijana ja liiketoiminta-alueen raportoinnista vastaavana.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden Tietojohtamisen toiminnon jäsenten, ulkopuolisten toimittajien ja liiketoiminnan edustajien kanssa. Työlläsi on suuri vaikutus, koska tiedon hyödyntäjänä on koko 3 500 ihmisen henkilökuntamme.

Odotamme sinulta

  • Kaupallisen-, matemaattisen- tai teknisen alan korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta BI-alueen kehitystyöstä
  • Erinomaista osaamista datavirroista ja tiedon käsittelystä tietokannoissa (SQL)
  • Erinomaista osaamista raportointi- ja visualisointivälineiden käytöstä ja perusymmärrystä tiedon mallinnuksesta
  • Halukkuutta työskennellä liiketoiminnan kehittämisen parissa

    Ehduksesi katsomme jos sinulla on kokemusta käyttämistämme raportointivälineistä (Qlikview, Qlik Sense, ThoughtSpot), olet luonteeltasi analyyttinen, utelias ja huolellinen sekä omaat oma-aloitteisuutta ja sinnikkyyttä projektien maaliin saattamisessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tiimimme sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Pekka Luukkainen (pekka.luukkainen@lahitapiola.fi) tai BI Product Owner Juho-Matias Roitto (juho-matias.roitto@lahitapiola.fi, puh 050 362 3287). Lisätietoja voi kysyä myös soittamalla Juho-Matias Roitolta 12.11. klo 9-10 ja 20.11. klo 14-15.

Haethan tehtävää hakulomakkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.