(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö / Puunjalostusinsinöörit ry
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020


Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on noin 2700 metsäteollisuuden ammattilaisen ja 50 yrityksen uudistumiskykyinen verkosto ja jäsentemme osaamisen moderni kehittäjä. Edistämme alan vetovoimaa ja olemme kotimaassa ja kansainvälisesti haluttu yhteistyökumppani. Visiomme on, että teemme yhdessä puupohjaisen tulevaisuuden.

Haemme tiimiimme uutta

Kehityspäällikköä

Tunnet hyvin metsäteollisuuden ja haluat tehdä merkityksellistä työtä toimialamme tulevaisuuden ja sen osaajien hyväksi. Haluat verkostoitua ja olet kiinnostunut sidosryhmätyöstä metsäteollisuuden eturivin toimijoiden kanssa. Olet yhteistyökykyinen, myyntihenkinen ja tartut ennakkoluulottomasti työhön. Sinulla on näyttöjä niin tavoitteellisesta ja tuloksellisesta toiminnasta kuin itsesi johtamisesta. Käytät työssäsi luontevasti digitaalisia työkaluja ja ohjelmistoja, ja olet kiinnostunut digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä.

Tehtävässäsi:

 • Johdat marraskuussa 2020 julkaistavan uuden digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin (www.forestbiofacts.com) kehitys- ja päivitystyötä tiiviissä yhteistyössä metsäteollisuuden eturivin yritysten ja korkeakoulujen kanssa
 • Vastaat uuden oppimisympäristön lisenssimyynnistä, teknisestä asiakaspalvelusta ja markkinoinnista sekä Paperi ja Puu Oy:n muiden kustannustuotteiden myynnistä
 • Toimit toimitusjohtajan sijaisena ja tarvittaessa tiimin esihenkilönä
 • Vastaat PI:n ja Paperi ja Puu Oy:n talousraportoinnin kehittämisestä
 • Osallistut mm. PI:n hallituksen työhön ja yhdessä muun tiimin kanssa huolehdit PI:n sujuvasta arjesta
 • Osallistut PI:n tapahtuma- ja ohjelmatyön suunnitteluun niin kotimaassa ja kuin kansainvälisesti

Etsimme juuri sinua, jos:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • Sinulla on usean vuoden ajalta myynti-, tuotanto-, talous- tai muuta liiketoimintakokemusta sekä valmiutta ja halua tarvittaessa myös esimiestehtäviin, aiempi johto- ja esimieskokemus katsotaan eduksi
 • Olet oma-aloitteinen, kykenet johtamaan projekteja ja sinulla on loistavat sosiaaliset taidot
 • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muut kielet ovat plussaa
 • Olet valmis matkustamaan ja joustamaan työajoissa, ja haluat kasvaa roolissasi kohti vastuullisempia tehtäviä
 • Haluat aina toimia vastuullisesti ja PI:n arvojen mukaisesti

Tehtävä on vakituinen. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan metsäteollisuuteen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan sekä loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja kehittyä. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta tehtävän sijainti on neuvoteltavissa ja merkittävä osa työstä on mahdollista tehdä myös etätyönä. Raportoit yhdistyksen toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS Career Oy:n konsultti Nina Kalajoki (puh. 040 569 5229) sekä Puunjalostusinsinöörit ry:n toimitusjohtaja Antti Lindqvist (puh. 040 725 2543). Tavoitat Antin parhaiten torstaina 17.9. klo 10–11, tiistaina 22.9. klo 15–16 tai torstaina 1.10. klo 11–12.

Hae paikkaa ja tule meille tekemään yhdessä puupohjaista tulevaisuutta!

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 5.10.2020 mennessä. Toimi mahdollisimman pian, sillä alamme käymään läpi hakemuksia jo hakuaikana. Menestystä hakuun!