Kehityspäällikkö, prosessitietojärjestelmät
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme SSAB:n Raahen terästehtaalle prosessitietojärjestelmätiimin vetäjäksi

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Roolissa vastaat Raahen tehtaan valmistuksenohjaus- ja prosessitietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimit tiimiesimiehenä kokeneelle ja osaavalle kehitysryhmälle. Toimit tiiviissä yhteistyössä Raahen tehtaan prosessikehityksen, tuotanto- ja kunnossapito-osastojen kanssa sekä ulkoisten sidosryhmien, kuten yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.

Työssäsi pääset vaikuttamaan Raahen tehtaan valmistuksen ja prosessiohjauksen tietojärjestelmien kehitykseen. Olet osaltasi edistämässä digitalisaatiota ja SSAB:n matkaa kohti fossiilivapaata teräksenvalmistusta.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, hallitset sujuvasti kokonaisuuksia ja sinulla on proaktiivinen lähestymistapa toiminnan kehittämiseksi. 

Odotamme sinulta tehdasjärjestelmien osaamista ja automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä ymmärrystä tuotannon järjestelmien ja automaatiojärjestelmien välisistä rajapinnoista sekä ICT- ja tietoturvaosaamista. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä-, automaatio- tai ICT- alalta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Teräsliiketoiminnan ja valmistavan teollisuuden aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta dynaamista ja kehittävää otetta ja päätöksentekokykyä sekä valmentavaa ja osallistavaa esimiestyöskentelyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Arvostamme myös projektinjohtamistaitoja ja aikaisempaa esimieskokemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä ainutlaatuisen näköalapaikan SSAB Europen tietojärjestelmien parissa Raahen valmistus- ja toimitusketjussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jarmo Valtokari, p. 050 3142984.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550266
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Projektityö, Digitaalinen kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Raahe
  • Lisätietoja antaa: kehityspäällikkö Jarmo Valtokari, p. 050 3142984