Kehityspäällikkö / Product Owner
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tehtävän kuvaus

Tulevaisuuden Fennia -hankkeemme keskiössä ovat ensiluokkaiset digitaaliset palvelut ja voittava asiakaskokemus. Haemme nyt kehityspäällikköä / Product Owneria rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluita vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Hakemamme kehityspäällikkö / Product Owner on digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden kokenut osaaja ja digitaalisen asioinnin ammattilainen. Olet osa Fennian digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asioinnin tiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa digitaalisen liiketoiminnan ja asioinnin tavoitteiden toteutuminen sekä erinomainen asiakaskokemus Fennian digitaalisissa asiointikanavissa (Fennia.fi, Oma Fennia ja eri vakuutuslajien ostosovellukset).

Tässä tehtävässä toimit Fennia.fi-digikanavan tuoteomistajana ja kehityspäällikkönä varmistaen sen, että Fennia.fi palvelee Fennian eri asiakaskohderyhmien tarpeita aina vakuutuksen ostamisesta eri vakuutusasioinnin keskeisiin palveluihin kuten Oma Fenniaan ja vahinkoasiointiin. Fennia.fi-palvelusta vastaavana tuoteomistajana varmistat yhdessä kehitystiimin kanssa, että digitaalisen Fennia.fi-asioinnin tiekartta ja kehitys toteutuu tavoitteidemme mukaisesti.    

Fennia.fi-kehityksen keskiössä on sekä nykyliiketoiminnan kehitys sekä Tulevaisuuden Fennia -hankkeen eri vaiheet. Yhdistät toiminnassasi liiketoimintamme tavoitteet sekä asiakkaidemme odotukset. Varmistat, että kehityshankkeissamme toteutuu strategiamme mukainen toimialan paras asiakaskokemus.

Toimit dataohjatusti, joten tehtävässä varmistat, että ymmärrämme asiakkaitamme ja keräämme relevanttia tietoa palvelumme kehittämiseksi. Toisaalta varmistat, että toimimme liiketoimintalähtöisesti ja business case -ajattelu ohjaa toimintaasi päätöksentekosi tukena. Näiden pohjalta johdat kokonaisuutta palvelukehityksemme tarpeisiin ja ohjaat sen roadmapin toteutumista. Teet tiivistä yhteistyötä mm. tietohallinnon sekä vakuutus- ja vahinkopalveluiden yksiköiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit Digital Channel Development Leadille. Keskeisiä tavoitteita työssäsi ovat verkkomyynnin kasvattaminen, eri asiakaspolkujen kehitys ja hallinta, asiointikokemuksen / UX & UI -kehittäminen sekä digitaalisen liiketoiminnan kasvu. 

Hakijalta odotamme

 • kokemusta merkittävän digitaalisen kanavan kehityksestä tuoteomistajan roolissa
 • vahvaa kokemusta digitaalisten tuotteiden tai palveluiden kehitystiimin johtamisesta B2C -kanavissa
 • vahvaa kokemusta liiketoiminta- ja asiakaskokemusstrategioiden yhteen nivomisesta ja jalkautuksesta poikkitieteellisessä kehitysympäristössä monitoimittajaympäristössä
 • vahvaa kokemusta Agile-kehitysmenetelmien hyödyntämisestä
 • kokemusta digitaalisesta kuluttajaliiketoiminnasta mielellään toimintaympäristössä, jossa kasvu on merkittävää
 • vahvaa liiketoiminallista, datakeskeistä, analyyttista sekä konseptuaalista palvelumuotoiluosaamista
 • kykyä toimia ketterästi muuttuvassa ympäristössä ja luoda näkemyksellisyyttä transformaatiohankkeeseen oman vastuualueen osalta
 • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia kovan paineen alla matriisi/projektiorganisaatioissa

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa on mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Henrik Hahtovirtaan, Johtaja, Digitaalinen myynti, markkinointi ja asiointi. Tavoitat hänet parhaiten 5.3.2021 klo 8.30-9.30 ja 10.3.2021 9.00-10.00 numerosta 050-5903858.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 14.3.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428329
 • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa