(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, palvelunhallinta
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan yksikköä.

Etsimme työkaveriksemme kehityspäällikköä palvelunhallinnan tiimiin.

Kehityspäällikön pääasiallisia tehtäviä ja vastuualueita ovat virtualisointi- ja pilvipalveluiden parissa tapahtuva palvelu- ja ohjelmistokehityksen ohjaaminen, käytettävyyden seuranta ja raportointi, toiminnan ja koulutuksen koordinointi, sekä vahva osallistuminen päätöksentekoon, hankintoihin ja budjetointiin. Vastaat kokonaisuudessaan sovittavista hallintapalveluista ja -järjestelmistä, sekä niiden tarvelähtöisestä kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n liiketoimintayksiköiden, tietohallinnon, tekniikkayksikön tuotantotiimien sekä ulkoisten järjestelmätoimittajien kanssa.

Millaista henkilöä etsimme? Odotamme sinulta tietoteknistä koulutusta (DI/AMK-insinööri), tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista, sekä muutaman vuoden kokemusta ICT- tai teleympäristöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää virtuaalialustojen ja pilvipalvelujen hallinnan, orkestroinnin ja automatiikan osaamista. Eduksi katsomme kokemuksen mobiiliverkoista ja järjestelmärajapinnoista, sekä SAFe ja ITIL lähtöisten toimintamallien ja prosessien kehityksen ja sertifikaatit. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle.

Tunnustuksena tästä vuonna 2019  DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Samuli Paavola puh. 044 044 3025 tai samuli.paavola@dna.fi.