(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö palveluliiketoiminnan kehitykseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ PALVELULIIKETOIMINNAN KEHITYKSEEN

Helsinki

“Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin”

Oletko strategisesti ajatteleva ja analyyttinen rakennus- ja kiinteistöliiketoiminnan tuntija tai kokenut liiketoiminnan kehittäjä? Tule kehityspäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme – todelliselle aitiopaikalle kehittämään rakennusalan johtavan talon liiketoimintaa.

Palveluliiketoiminta on yksi syksyllä 2019 täsmennetyn strategiamme painopisteistä ja haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia asumisen palveluita. Tässä roolissa toimit avainasemassa palveluliiketoimintamme kehittämisessä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisessa Suomessa, Baltian maissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Venäjällä.

Tehtävässäsi tuet palveluliiketoimintamme kehittämistä tuottamalla analyysejä nykyliiketoiminnastamme sekä vaihtoehtoja uusista liiketoimintakonsepteista erityisesti kiinteistömanageeraus ja -huoltoliiketoimintaan liittyen. Kartoitat ja arvioit mahdollisia liiketoimintakumppaneita ja käyt aktiivista keskustelua heidän kanssaan rakentaen yhteistyötä ja yhteisiä toimintatapoja. Parhaan asiakaskokemuksen rakentaminen on kaiken toimintasi keskiössä. 

YIT:llä sinulle on tarjolla avarat mahdollisuudet strategiseen ja tulokselliseen tekemiseen sekä toimintatapojemme kehittämiseen. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät uuden oppimiseen.

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme joukkoomme näkemyksellistä ja kokenutta liiketoiminnan kehittäjää rakentamaan asiakkaillemme odotukset ylittäviä palveluita ja sujuvampaa arkea. Jämäkällä mutta kannustavalla otteella johdat muutosta kohti uudenlaista palveluliiketoiminnan kulttuuria innostaen ja sparraten osaajiamme liiketoiminnassa ja työmailla. Sinulla on vahva paineensietokyky ja säilytät positiivisen sekä eteenpäinpyrkivän työskentelyotteesi tiukemmassakin paikassa. 

Odotamme sinulta vähintään kymmenen vuoden aiempaa kokemusta haastavista liiketoimintarooleista ja uusien liiketoimintamallien kehittämisestä sekä ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tekniikan, kauppatieteiden tai oikeustieteiden alalta. Tunnet meille strategisesti tärkeiden aihepiirien liiketoimintaympäristöä, kuten esimerkiksi kiinteistömanageeraus- ja kiinteistöpalveluiden tai energiatekniikan alaa. Pystyt hyödyntämään työkielenä niin suomea kuin englantia, muun kielitaidon katsomme eduksi. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava esiintyjä.

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Annamme sinulle parhaat eväät menestykseen ja ison talon tuen tavoitteisiin pääsemiseksi. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Director, Services Development Anders Stenbäckiin, puh. 050 548 2234.

HAE TEHTÄVÄÄN 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.