(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Online Analytics (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme nyt online-analytiikasta innostunutta Kehityspäällikköä liiketoiminta-analytiikan tiimiin Elisan yritysasiakasyksikön palvelukseen. Tehtävä on vakituinen.

Kehityspäällikkönä tuotat analytiikan palveluita erityisesti yritysasiakasyksikön online-myynnin tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä keskeisten sidosryhmiemme kanssa. Ymmärrät analytiikan hyödyntämisen mahdollisuudet online-maailmassa sekä kykenet ohjaamaan tarvittavien teknisten kyvykkyyksien kehittämistä. 

Kehityspäällikkönä monipuolisiin tavoitteisiisi sisältyvät mm.

 • Asiakkaiden asiakaspolkujen ymmärryksen lisääminen online/offline -kanavissa, sekä analytiikan avulla helpottaa ja tehostaa asiakkaiden asiointi- ja ostoprosesseja
 • Tuottaa analytiikan avulla ymmärrystä ja tehokkaampaa toimenpiteiden kohdennusta online-myynnin lisäämiseksi
 • Konversio-optimoinnin jatkuva kehittäminen online-myynti ja -asiointi prosessien jokaisessa vaiheessa
 • Tuottaa faktapohjaisia analyysejä asiakkaiden käyttäytymisestä sekä toimenpiteidemme vaikutuksista online-kanavissamme 
 • Analytiikan keinoin sekä yhdistämällä relevantteja offline-datalähteitä online-datan kanssa syvennät kokonaisvaltaista asiakasymmärrystämme sekä kykenet tuottamaan proaktiivisia toimenpide-ehdotuksia online-myynnin ja -markkinoinnin kehittämiseksi
 • Osallistuminen yritysasiakkaille tarjottavan verkkopalvelukokonaisuuden kehittämiseen mahdollistaen asiakaskokemuksen parantamisen ja online-myynnin kasvun pidemmällä aikajänteellä.

Liiketoimintalähtöisyyden lisäksi olet halukas kokeilemaan uusia kehitysaihioita ja teet rohkeasti ja itsenäisesti kokeilujen kautta päätöksiä parhaista asiakkuudenhoitomallien kehityspoluista. Työskentelet luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa ja pystyt dataan (online & offline) pohjaten viestimään asiasi selkeästi niin kehittäjille kuin liiketoimintajohdollekin.

Mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi, menestyt tehtävässä varmasti:

 • Web-analytiikan ammattilaisena sinulla on vankka osaaminen ja usean vuoden kokemus web-analytiikan tuottamisesta laajassa verkkopalveluympäristössä 
 • Kokemuksesi ja osaamisesi avulla kykenet huolehtimaan itsenäisesti web-analytiikan jatkuvasta toimivuudesta sekä kehittämään web-analytiikan hyödyntämistä mm. online-asioinnin ja myynnin alueilla. 
 • Ymmärrät konversio-optimoinnin tuloksekkaat toimenpiteet ja kykenet tuottamaan ja kommunikoimaan siihen liittyvää web-analytiikkaan pohjautuvaa informaatiota oma-aloitteisesti. 
 • Hyödynnät sujuvasti Google Analyticsia ja Google Tag Manageria, mm. päätelmien ja hypoteesien muodostamisessa, tagien ja triggereiden ylläpitämisessä, sekä muutosten implementoimisessa ja niiden vaikutusten testaamisessa. 
 • Sinulla on laajemmin kokemusta asiakasanalytiikan kehittämisestä, ja tunnet Online- ja Offline -datan ja analytiikan hyödyntämisen mahdollisuudet hyvin
 • Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Työtehtäväsi sijoittuvat Elisan pääkonttoriin Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme runsaasti vastuuta, kehittämismahdollisuuksia ja vaihtelevia haasteita. Elisa on kaiken lisäksi yksi Suomen parhaista työpaikoista – eikä syyttä. Meillä joustavuus, jatkuva parantaminen, vastuu ja erinomainen johtaminen ovat keskeisiä jokapäiväisessä työssämme. Tutustu tästä lisää Elisaan ja elisalaisiin. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 31.10. mennessä.