(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, mobiilitransformaatio (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Taustaa

Haemme kehityspäällikköä Elisan Mobiilitransformaatio-kasvuliiketoimintaan vastaamaan Enterprise Mobility Managementista eli mobiliteetin hallinnan kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä.

Elisan mobiilitransformaatio-tiimi auttaa yrityksiä digitalisoimaan prosessejaan sekä työntekoaan mobiilisovelluksia ja -laitteita hyödyntäen. Prosessien digitalisointi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että aiemmin paperilappusille kirjatut päivän työkeikat voidaan nyt vastaanottaa ja kuitata suoraan älypuhelimella. Hienot applikaatiot ja kiiltävät luurit ovat kuitenkin vain pintaraapaisu mobiilitransformaatiossa: bisneskriittiset sovellukset, data ja laitteet tulee saada tehokkaasti ja turvallisesti työntekijöiden käyttöön ja yrityksen valvontaan. Tämä on yksi osa ns. "Enterprise Mobility Management" - eli EMM-kokonaisuutta, jonka kehittämisestä ja tuotteistamisesta tulet vastaamaan. Lähitulevaisuudessa toimintakenttä muuttuu yhä mielenkiintoisemmaksi, kun IoTin ja muiden uusien teknologioiden osuus mobiilitransformaatioissa kasvaa.

Meillä Elisalla on pitkä kokemus ja asiantuntemus mobiililaitteista ja -teknologioista. Haluamme laajentaa rooliamme ja olla halutuin asiantuntijakumppani, kun yritykset digitalisoivat prosessejaan mobiiliteknologioilla. Olemme mukana asiakkaan liiketoiminnan ja IT-hallinnon kanssa koko mobilisointimatkan tarpeiden tunnistamisesta ja oikeiden applikaatioiden löytämisestä aina koko laitekannan hallintaan.

Mihin tarvitsemme sinua?

Otat yrittäjähenkisenä asiantuntijana vastuun EMM-kokonaisuuden kehittämisestä ja tuotteistamisesta osana mobiilitransformaatio-palveluliiketoimintaamme. Toimit luontevasti ja asiantuntevasti yritysasiakkaidemme kanssa rakentaen Elisan asiantuntijamainetta ja viet proaktiivisella asenteellasi työt maaliin niin asiakkaan kuin sisäisten sidosryhmien kanssa. Kehitystehtävän lisäksi olet asiantuntijaroolissa myynnin apuna EMM-palveluiden tarjoamisessa ja myynnissä asiakkaillemme.

Tässä roolissa sinulla tulee olla:

  • Kokemusta tai vahvaa halua ja perusteltua näyttöä kehittyä EMM-asiantuntijana Suomen parhaaksi
  • Asiakas- ja ratkaisuhenkinen asenne sekä kyky strategiseen ajatteluun
  • Aikaisempaa kokemusta isojen kokonaisuuksien ja ratkaisujen tuotteistamisesta
  • Vakuuttava ja erinomainen kirjallinen ja suullinen viestintätaito suomeksi ja englanniksi
  • Korkeakoulututkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta
  • Osaamista mobiililaite-etähallintajärjestelmistä, kuten AirWatch ja Intune
  • Aiempaa käytännön kokemusta ja osaamista etähallintajärjestelmien integraatioista esim. AD:hen
  • Eduksi katsotaan sertifioinnit etähallintajärjestelmistä

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet, sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hilla Pyykkönen: hilla.pyykkonen@elisa.fi tai 050 506 6321. Tehtävään sopiva henkilö palkataan heti sellaisen löydyttyä.