(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Mobiiliratkaisut (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat alustana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein.  

Haemme KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ Elisan Yritysasiakas-yksikköön kehittämään yritysten 5G-, privaattimobiiliverkko- ja IoT-ratkaisuja sekä näihin liittyvää liiketoimintaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työntekopaikkana ensijaisesti Helsinki.

Työtehtäviisi kuuluu 5G-, privaattiverkko- ja IoT-ratkaisujen kehittäminen yrityksille yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät laajasti mobiiliratkaisuiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ICT-ratkaisuiden kehittämisestä erityisesti b2b-markkinassa. Odotamme sinulta osaamista mobiiliverkkoliiketoiminnan ratkaisuista, erityisesti LTE-, 5G- ja IoT-teknologioista, mieluiten sekä radio- että core-verkon osalta. Kokemus teollisuuden IT-palveluista on avuksi tehtävässä. Arvostamme liiketoiminta- ja asiakaslähtöisyyttä sekä näyttöjä liiketoimintaprosessien ja toimintamallien kehittämisestä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kykenet esiintymään ja viestimään sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Lisäksi arvostamme kykyä ja kokemusta toimia asiakasrajapinnassa sekä ohjata palvelukehitystä. 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan Elisan uudella liiketoiminta-alueella. Pääset kehittymään huippuosaajaksi huippuasiantuntijoiden kanssa  ja saamaan vastuuta potentiaalisi mukaisesti. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on yksi Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimukset vuosina 2017-2019). Lue lisää Linkin takaa Elisasta ja meistä elisalaisista.

Lisätietoja tehtävästä liiketoimintajohtaja Eetu Prieur, puh. 050 506 5313, eetu.prieur@elisa.fi.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen 15.1.2020 mennessä.