(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Millog Oy Hattula
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme kehityspäällikköä Millog laajuiseen elektroniikkaosaamisen kehittämiseen, tukemaan elektroniikan elinjaksosuunnittelua ja-hallintaan sekä vikakorjausta. 

Osallistut myös teknisenä asiantuntijana Millogin ja Puolusvoimien hankkeisiin. Keskeisin tehtäväsi on tuottaa elektroniikkalaitteiden korjauskykyä ja jalostaa ratkaisuesityksiä asiakkaalle. Analysoit elektroniikkalaitteiden nykyistä korjausmallia, luot suunnitelmia korjauskyvyn rakentamisesta Millogiin ja jalostat ne ratkaisuesityksiksi asiakkaalle sekä johdat ja valvot korjauskyvyn rakentumista.  

Tehtävä on uusi ja kuuluu Elinjaksopalvelut -organisaatioon. Raportoit kehitysjohtajalle. Toimipaikkasi on Hattula. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Etsimme toimialastamme ja elektroniikasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on kokemusta:
- projektinhallinnasta
- analogia- ja digitaalielektroniikan suunnittelusta ja testauksesta
- elektroniikan vianhausta
- reverse engineering-menetelmistä
- MIL standardien tuntemus katsotaan eduksi.

Koulutukseltasi olet elektroniikan DI tai insinööri. Työskentelytyyliltäsi olet systemaattinen, pitkäjänteinen ja määrätietoinen. Saat asioita tapahtumaan, ajat suunnitelmia menestyksekkäästi eteenpäin ja sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot sekä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana ja työyhteisöstä? Soita rohkeasti Pekka Saariselle, Kehitysjohtaja Elinjaksopalvelut, puh. 040 3157186. Parhaiten tavoitat Pekan seuraavina ajankohtina:
- ma 3.2 klo 12.00 - 16.00
- to 13.2 klo 9.00 - 10.30
- to 13.2 klo 14.00 - 15.00

Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, teknisesti mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.