Kehityspäällikkö, markkinatiedonvaihto
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Kehityspäällikköä Helsinkiin, Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja kehittymään osana kymmenen hengen prosessien ja toiminnan kehitys asiantuntijatiimiämme! Tehtävä on uusi Helenillä ja haluamme näin vahvistaa markkinatiedonvaihtoon liittyvää asiantuntijuutta tiimissämme.

Tehtävänäsi on kehittää omalla vahvalla panoksella myynnin ja asiakaspalvelun liiketoimintaprosesseja ja järjestelmiä yhdessä digitaaliset ratkaisut -yksikkömme kanssa. Keskityt erityisesti markkinatiedonvaihdon prosessien kehittämiseen. Toimit asiantuntijana asiakastietojärjestelmiin sekä Datahubin käyttöönottoon liittyvissä kehityshankkeissa. Työnkuva muotoillaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston, tiimin ja alan huippuosaajat.

Odotamme, että sinulla on
kokemusta prodat-sanomaliikenteestä ja/tai Datahub-prosesseista. Aiempaa työkokemusta olet voinut kartuttaa esimerkiksi järjestelmätoimittajan puolelta tai konsulttimaailmasta. Sinulla on myös osaamista järjestelmien kehittämisestä ja kiinnostusta prosessien kehittämiseen ja automatisointiin. Lisäksi odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä IT-projektityöskentelystä joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi edistät vastuullesi kuuluvia projekteja proaktiivisella ja itsenäisellä työskentelyotteella Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista.

Tehtävässä pääset
osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Mari Eskeliseltä (050 452 1094 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse ti 21.9. klo 9-10 ja to 23.9. klo 9-10.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen ja ansioluettelosi rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 26.9.2021 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496060
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki