(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö liikkumisen palveluiden kehittämiseen ABC Ketjuohjaukseen
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Primary location:

HELSINKI

Me ABC:llä kehitämme liikkumisen palveluita vahvasti asiakaskokemus edellä. Teimme mm. maailman ensimmäisenä mobiilitankkauksen. Sen jälkeen olemme helpottaneet asiakkaidemme arkea kehittämällä digitaalisia palveluita mm. autopesuihin ja ravintolapalveluihin. Nyt tahtotilana on viedä ketjun liikkumisen palveluita seuraavalle tasolle liikepaikkojen kehitystä unohtamatta. Lisäksi haluamme ottaa isoja harppauksia liikenteen energioiden muutoksessa kohti hiilineutraalia liikennettä. Tähän muutokseen etsimme kehityspäällikköä. Jos olet liikkumisen palveluiden ammattilainen, tulosvastuussa tai kehitysroolissa, tämä on sinulle tilaisuus tulla rakentamaan kanssamme uuden ajan ABC-ketjua.

Huikeat vaikutusmahdollisuudet tulevaisuuteen

Markkinajohtajuus edellyttää meiltä rohkeutta luoda ja rakentaa uutta katse tulevassa. Kehitämme konseptiamme koko ajan, pilotoimme rohkeasti uusia asioita ja tuotteita, rakennamme uutta ja kaikkea siltä väliltä.

Tehtävässäsi hyppäät mukaan liikkuvaan junaan, jossa mukanasi matkustaa laaja joukko alan huippuosaajia talon sisältä ja yhteistyökumppaneiltamme. Pääset mukaan ABC-ketjun tulevaisuuden liikkumisen palveluiden kehittämiseen, viemään palveluita ideoista tuotantoon ja ennen kaikkea pääset vaikuttamaan muutokseen, joka näkyy kaupparyhmän eri liiketoiminta-alueilla Hangosta Utsjoelle. Kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, päätyvät asiakkaiden käyttöön ja kulutettavaksi. Näet tuotteiden ja palveluiden koko kehityskaaren aina ideasta lanseeraukseen ja asiakkaiden kokemuksiin.

Työssäsi tulet auttamaan meitä myös ABC-Mobiilin kehitystyössä. Autat meitä kehittämään sinne rakennettuja palveluita asiakaskokemuksen näkökulmasta, jolloin applikaatio ei ole vain väline maksamiseen. Autopesut, mobiilitankkaus ja ruoan tilaaminen ennakkoon tulevat saamaan rinnalleen jatkossa asiakaskokemusta parantavia lisäpalveluita. Tulevaisuudessa tuotamme asiakkaillemme yhä relevantimpia palveluita ja kokemuksia reaaliaikaisesti – tätä kaikkea pääset kanssamme rakentamaan!

Markkinajohtajana haluamme olla jatkossakin edelläkävijä ja varmistaa että suunnitelmamme nyt ja jatkossa tulevat toteutumaan. Kääritäänkö hihat yhdessä?

Miksi meille töihin?

1. Me ABC-Ketjuohjauksessa olemme tiivis, tulevaan katsova ja ammattitaitoinen 18 osaajan joukkue. Olemme itseohjautuvia tekijöitä ja avuliaita työkavereita. Vaikka työmme on itsenäistä, teemme silti paljon yhdessä. Haastamme, sparraamme ja tuemme – niin ylä- kuin alamäissä. Meillä kaikki on kaikkien asioita!

2. Meillä sinun on mahdollista vaikuttaa. Ei ainoastaan omaan työhösi vaan myös meidän koko 1,7 Mrd. euron liikevaihdon liiketoimintamme eteenpäin viemiseen. Me yhdessä määritämme, kuinka päämäärämme saavutetaan. Asiat eivät tule pöydällesi annettuna tai valmiiksi pureskeltuina.

3. Olemme ylpeitä saavutuksistamme. Rohkeutemme ja markkinajohtajuutemme antavat tilaa ideoille ja uusille ajatuksille. Tämä on osa meidän dna:mme.

4. Meillä pääset varmasti laajentamaan omaa osaamiskenttääsi. Panostamme osaamispääomasi kasvamiseen, ja oppia kerrytät myös niin sisäisiltä kuin ulkoisilta verkostoilta. Pystymme myös tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja talossamme.

5. Lisäksi tarjoamme S-ryhmän laajat työsuhde-edut, joustavan ja kehityshakuisen työympäristön, loistavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin

Millaisilla taidoilla sinä tehtävässämme menestyt? 

Liikkumisen- ja liikenteen palvelut, erilaiset liikenne-energiamuodot, sekä sähköinen liikenne ovat se maailma, jonka kanssa sinä olet sinut. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä liikkumisen palveluiden ja verkoston kehittämisestä asiakasta kuunnellen. Omaat myös ymmärryksen mobiili- ja verkkopalvelukehityksen teknologioista ja prosesseista, mutta olet ennen kaikkea liiketoiminnallinen osaaja, joka tuo keskusteluun myös luvut ja eurot. Olet tottunut työskentelemään ja johtamaan ympäristössä, jossa muuttujia sekä pelikavereita on paljon.

Työsi on hyvin hands on -tekemistä ja tulet saamaan vastuuta, jotta menemme eteenpäin ja teemme asioita fiksusti. Työskentelyotteeltasi olet ratkaisuhakuinen ja uskallat esittää mielipiteesi, kyseenalaistaa, sekä ennen kaikkea tehdä päätöksiä.

Tehtävässäsi onnistut, kun osaat ajatella laatikon ulkopuolella ja rakentaa luontevia kehittämisen polkuja ideasta toteutukseen tavoitteiden mukaisesti.  Pystyt perustelemaan vaikeatkin asiat rationaalisesti ja saat muut ymmärtämään niiden vaikutuksen tavoitteisiin. Pystyt luomaan innostavan ilmapiirin ympärillesi ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot myös englanniksi. Toisaalta tunnistat myös hetket, jolloin on tärkeämpää kuunnella kuin olla äänessä.

Vaikka tavoitteemme ovat isoja ja vaativat pitkäjänteistä kehittämistä, et säikähdä, vaikka tilanteet ympärillä muuttuvat nopeasti tai yhtäaikaisia palloja on ilmassa useampia. Ketterät toimintatavat ja jatkuva iterointi ovat siis sinulle arkea. Koska olemme usein uuden äärellä, ei ole haittaa, jos omaat hitusen ennakkoluulottomuutta ja seikkailuluonnetta. 

Jos autoilun tulevaisuus ja siihen liittyvät uudenlaiset palvelut ovat lähellä sinun sydäntäsi, niin olet varmasti oikea henkilö tähän. Olet alastasi alati syttyvä visionääri, joka haluaa olla mukana mullistamassa autoilun ja liikkumisen palveluiden alaa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 7.2.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, johon panostamme sen vaatiman ajan. Niinpä käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, Tiina juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 25.1. klo 10-12 tai 28.1. klo 10-12 numerosta 050 388 3184 tai sähköpostitse tiina.viksten@sok.fi.

#SOK