Kehityspäällikkö KPK PRINT
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Botnia Print Oy Ab on vuodesta 2010 lähtien toiminut täyden palvelun lehtipaino, jonka ratkaisut perustuvat laadukkaiden lehtituotteiden tuottamiseen ekologisesti. Olemme osa KPK Yhtiöitä, joka on kasvava monimediakonserni työllistäen vakituisesti noin 420 henkilöä. Konsernin liikevaihto on noin 40 M€.

KP Jakelu on vuodesta 2014 saakka toiminut KPK Yhtiöiden jakeluyksikkö, joka toimii varhaisjakeluoperaattorina ja eri jakelukanavien koordinoijana konsernin julkaisuille. Yksikkö työllistää suoraan noin 110 henkilöä, jonka lisäksi se tarjoaa työtä 12 yrittäjäkumppanin kautta lukuisille ihmisille toiminta-alueellaan. KP Jakelun varhaisjakelualue kattaa noin 63 000 taloutta Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. KP Jakelun verkostossa jaetaan konsernin omien tuotteiden lisäksi yhteistyökumppaneiden sanomalehtituotteita. Lisäksi KP Jakelu on myös osa Jakeluyhtiö Suomea, ja jakaa alueellaan eri sopimusasiakkaiden osoitteellisia tuotteita.

Botnia Print Oy Ab ja KP Jakelu ovat osa KPK PRINT -liiketoimintaa, lisätietoja www.kpk.fi

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat kehittää entistä kustannustehokkaampia ja asiakaskokemusta parantavia ratkaisuja?

Haemme KPK PRINT liiketoiminnan palvelukseen tuloshakuista

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan KPK PRINT liiketoiminnan tukitoimintojen kehittämisestä, kuten painojen ja jakeluiden logistiikkavirtojen sekä jakelun myynnin ja myyntikanavien suunnittelusta, hinnoittelusta ja valtakunnallisen asiakaspotentiaalin kartoituksesta.

Tehtävään kuuluu kehittää ja koordinoida jakeluiden ja painojen taustaprosessien tehokkuutta ja laatua sekä kartoittaa ja kehittää liiketoiminnan logistisia vaihtoehtoja uudessa konsernirakenteessa entistä kustannustehokkaammaksi. Vastuullasi on myös kaluston kokonaisuuden hallinta ja IT-ratkaisujen ajanmukaisuus. Toimit myös asiantuntijana konsernin sisäisille sidosryhmille. Kehityspäällikkönä kuulut liiketoiminnan johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustusvalmiutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä intohimoa jatkuvaan tuote- ja palveluinnovointiin yhdessä asiakkaiden ja tuotannon kanssa. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja taito käyttää nykyaikaisia tietojärjestelmiä työn tukena sekä ratkaisuhakuisuutta. Aikaisempi jakelu- tai logistiikka-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
                     - mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavaa ja kehittyvää liiketoimintaa
                     - kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät urakehitysmahdollisuudet
                     - organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
                     - viihtyisän työympäristön ja valtakunnallisesti toimivan painotalon
                     - vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449609
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola