(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö kiviainestoimintaan
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Kehityspäällikkönä työskentelet monipuolisissa tehtävissä ympäristö- ja laatuasioiden parissa. Auditointien lisäksi vastuullasi on toiminnanohjausjärjestelmän ja tarvittavien sertifiointien hallinta. Toimit itsenäisesti, oman vastuualueesi asiantuntijana ja tuet liiketoiminta-alueita sekä seuraat alan trendejä.

NCC on Pohjoismaiden suurin kiviainestoimittaja. Työ vaatii matkustamista kotimaassa ja Pohjoismaissa välillä nopeallakin aikataululla, mutta voit suunnitella työtäsi ja työaikaasi.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm:

  • Sisäisten ja ulkoisten auditointien suunnittelu, implementointi ja seuranta
  • Pohjoismaiset kehitysprojektit
  • Markkinaseuranta ja -analyysit
  • Toiminnanohjausjärjestelmän ja -kuvausten ylläpito ja kehittäminen
  • Hankintaan osallistuminen sekä Sopimuspankin ylläpito

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vahvaa käytännön osaamista samankaltaisesta tehtävästä sekä soveltuva tutkinto. Ymmärrät juridista tekstiä ja osaat soveltaa ajankohtaista lainsäädäntöä. Vahvojen IT-taitojen lisäksi osaat englantia ja suomea sujuvasti.

Tehtävässä menestyy joustava henkilö, joka osaa priorisoida ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi arvostamme alan tuntemusta, aitoa halua oppia uutta sekä käytännönläheistä, tavoitteellista työotetta.

NCC:llä pidämme huolta henkilöstön viihtyvyydestä ja kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja uramahdollisuudet. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat-hyvinvointiverkosto https://blog.ncc.fi/kestava-kehitys/kunnonrakentajat-tukenut-ncclaisten-liikunnallisuutta-ja-hyvinvointia-jo-20-vuotta/, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa. Tutustu NCC:hen työnantajana ja lue meistä lisää! https://www.ncc.fi/tule-toihin/ura-ja-kehittyminen/

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Taina Piiroinen puh. 010 507 6503 tai Jan Liimatainen 010 507 6967.

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakuaika päättyy 19.1.2020. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

Lue lisää kiviainestoiminnastamme NCC Blogista: Kivituotanto on 100 % kotimaista https://blog.ncc.fi/nakymat/kivituotanto-on-100-kotimaista/, Palkittuja tekoja luonnon hyväksi https://blog.ncc.fi/kestava-kehitys/palkittuja-tekoja-luonnon-hyvaksi/, Niityn rakentaminen tekee hyvää https://blog.ncc.fi/kestava-kehitys/niityn-rakentaminen-tekee-hyvaa/ ja Kiviaineskauppa on paikallista toimintaa https://blog.ncc.fi/nakymat/kiviaineskauppa-on-paikallista-toimintaa/