Kehityspäällikkö, Integraatioratkaisut
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Primary location:

HELSINKI

Control-M – tästä lähdetään liikkeelle, kun määritämme sinun, tulevan kehityspäällikkömme, toimintaympäristöä eräajoprosessiemme kehittäjänä ja järjestelmäkehityksemme viitoittajana. Haluamme nimittäin kasvattaa eräajojen hallintaosaamistamme ja kehityskyvykkyyttämme, joten kysymys oikeastaan kuuluu – voisitko sinä auttaa meitä?


Kun meillä puhutaan Control-M:stä, me puhumme liiketoimintakriittisen eräajoalustan toiminnasta ja saatavuudesta. Me puhumme myös liiketoimintojemme tarpeista ja jatkuvasta kehitystyöstä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Emme kuitenkaan ainoastaan puhu, vaan elämme aidosti edelläkävijän arkea, jossa kehittämisen rinnalla luodaan itse standardeja ja parhaita käytäntöjä liiketoimintasovellustemme eräajohallintaan.

Kehityspäällikkönämme tulet vastaamaan meille kriittisen eräajoalustan toiminnasta ja saatavuudesta. Kuten tittelistäsikin voi päätellä, merkittävä paino työssäsi on järjestelmäkehityksessä sekä Control-M-alustan arkkitehtuurikehityksen johtamisessa. Tulet osaltasi viemään eteenpäin pilveistämistämme ja löytämään liiketoimintaamme palvelevia ratkaisuja. Siinä missä olet liiketoiminnallemme arvoa tuottava kumppani, tuot myös IT-ympäristömme kehitykseen oman näkemyksesi. Tunnistat kehityksen paikkoja, esität ratkaisuja ja ohjaat osaltasi toteutusta tai teet itse konfigurointeja.

Automatisointien kautta tulet kanssamme vähentämään rutiineja ja sujuvoittamaan talomme osaajien arkea. Määrität pitkälti itse, kuinka priorisoit kehitystarpeet, ja miten ohjaat toimittajayhteistyötä. Tämä onkin tärkeä osa työtäsi. 


Mitä sinä sitten tästä työstä saat itsellesi?

1.    Meillä pääset ratkomaan edelläkävijän haasteita. Teknologiastackimme on vähintäänkin ajan tasalla ja tuomme eräajoissa arkeemme ratkaisuja, joista ei kenelläkään ole vielä kokemusta. Joku voisi sanoa meitä jopa pioneeriksi. Tukena työssämme on toimittajakumppaniemme paras osaaminen sekä talomme omat konkarit. Kokeneenakin osaajana voit siis luottaa, että kanssamme osaamispääomasi kasvaa.


2.    Mittaluokkamme on Suomessa uniikki. Samaa voi sanoa IT-ympäristöstämme. Yhdistetään tähän vielä ketterä kehittäminen ja kokeilukulttuuri niin yhtälö tarjoaa kaltaisellesi osaajalle ainutlaatuisen tilaisuuden – ainakin Suomessa.


3.    Meillä pääset itse ohjaksiin. Tavoitteemme toki tulevat liiketoimintatarpeistamme mutta et ole vuoristoradassa vietävänä, vaan saat mittavasti vapautta itse ohjata kehitystyötämme. Pääset haastamaan sekä kyseenalaistamaan totuttua. 


4.    Kehittämisen resurssit ovat meillä riittävät. Monitoimittajaympäristössä työskentelet parhaiden kumppanien kanssa. Meillä on kaikki edellytykset onnistua työssämme – paljon on siis kiinni meistä itsestämme.  

Tulet työskentelemään yhteisöön, jossa osaamistasi arvostetaan. Talossamme läpiviedään parhaillaan mittavia kehityshankkeita, joihin pääset vielä hyvin mukaan. Menemme esimerkiksi vauhdilla pilveen ja SAP:n osalta ratkaisumme ovat maailmanluokkaa. Miltä kuulostaa?


Millaiseen joukkoon tulet?

Me näemme itsemme sisäisenä palvelutiiminä ja mahdollistajana. Emme ole tukifunktio vaan samassa pöydässä istuva kumppani talomme eri osaajille. Meille kuppikuntaisuus ja oman edun tavoittelu on vierasta, sillä päämäärämme ja tavoitteemme ovat meille yhteisiä samalla kun yksilölliset vastuut ovat selkeitä. Ratkomme ainutlaatuisia haasteita, joten ymmärrämme, että emme voi rakastua omiin ensimmäisiin ideoihimme tai tanssia aina ruusuilla. 

Pääset heti mukaan toimittajayhteistyöhömme ja toimintamme kehittämiseen samalla kun tutustut monimuotoiseen järjestelmäympäristöömme ja liiketoimintojemme erityispiirteisiin. Perehdytyksesi ja tutustuminen toimintasuunnitelmaamme jouduttavat integroitumistasi joukkoomme. Otamme sinut avosylin vastaan vertaiseksemme kovien osaajiemme Integraatioratkaisut-tiimiin. Tervetuloa mukaan matkaan – tekemistä ja haasteita riittää.


Oletko etsimämme osaaja?

Tämä tehtävä on mielestämme oiva osaajalle, jolla on jo kokemusta Control-M ylläpidosta. Olet vahvasti tekninen osaaja, moderni eräajojen taitaja, joka haluaa nyt astua kehittävämpään rooliin. Sinulla on siis näkemystä ja riittävä osaaminen kehitystyön suunnan näyttäjäksi sekä uuden luojaksi. Sinulla on tarttumapintaa ja kokemusta eräajojen teknologisista liitännäisistä – SAP ja AWS/Azure eivät näin ollen ole sinulle täysin vieraita. Sertifikaateista esim. BMC ja ITIL tukevat työssäsi onnistumista.

Roolissasi on tärkeää, että hallitset toimittajaohjauksen monitoimittajaympäristössä ja taidat kommunikoinnin sekä kehitystyön arvon todentamisen liiketoiminnallisille osaajille. Osaat argumentoivan viestinnän, ja kuuntelet herkällä korvalla. Viestit sujuvasti englanniksi etkä säikähdä tilanteita, joissa puhut isommalle osaajajoukolle. Uskallat kysyä, haastaa ja kyseenalaistaa sekä ennen kaikkea ottaa omistajuutta asioista, joihin tartut. 


Haluatko tarttua tähän tilaisuuteen?


Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 22.08.2021 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Iiris Urtela juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 07.07. klo 13-14 ja 13.07. klo 10-11 tai 18.08. klo 12-13 numerosta 0503883127. Voit myös laittaa sähköpostia iiris.urtela@sok.fi. Sähköpostitse tavoitat Iiriksen viikoilla 27-28 ja 33.
 

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473346
  • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki