(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö (HR-järjestelmät)
Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme Veripalvelun digitaalisiin palveluihin Helsingin Kivihakaan

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä toimit sisäisten palvelukanavien HR-järjestelmien alueella tuotepäällikkönä. Lisäksi sinulla on projekti- ja ICT-infraan liittyviä asiantuntijavastuita.

Tehtävien pääpaino keskittyy HR-järjestelmien ylläpidon järjestämiseen ja kehittämiseen yhdessä Veripalvelun HR-tiimin, digitaalisten palvelujen muiden kehityspäälliköiden sekä järjestelmä- ja palvelutoimittajien kanssa. Vastaat HR-järjestelmä- ja palvelutoimittajayhteistyöstä operatiivisella tasolla sekä HR-järjestelmiin liittyvästä arkkitehtuurista ja teknisistä ratkaisuista.

HR-järjestelmien kuvausten ylläpito, elinkaaren suunnittelu, muutoshallinta, virhekorjausten määrittely sekä versioiden hallinta ja niiden toteuttamisen seuranta ovat osa tehtäväkenttääsi. Työtehtäviisi kuuluvat myös HR-järjestelmien testaussuunnitelmat ja testauksen organisointi. Osallistut raportoinnin kehittämiseen sekä tarvittaessa järjestelmien käytön tuen ja koulutusten järjestämiseen.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta HR-järjestelmien ylläpito- ja tukiprosessien hallinnasta, järjestelmien kehittämisestä sekä projektityöskentelystä
  • Kokemusta pilvipohjaisista HR-järjestelmistä
  • Soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista IT-alan koulutusta.
  • Taitoa kääntää liiketoiminnan vaatimukset käyttöönotettavaksi teknisiksi ratkaisukokonaisuuksiksi ja suunnitelmiksi sekä kykyä ymmärtää laajoja järjestelmäkokonaisuuksia ja niiden välisiä riippuvuuksia
  • Oma-aloitteista, tuloshakuista ja järjestelmällistä otetta asioiden loppuun saattamiseen ja dokumentointiin
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme integraatioteknologioiden ja ETL-työkalujen tuntemuksen sekä kokemuksen integraatioprojekteista.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työsi tukena ovat digitaalisten palvelun kymmenhenkinen tiimi ja muista Veripalvelun asiantuntijoista koostuva vahvan yhteishengen omaava joukko. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Jätä hakemuksesi viimeistään 8.9.2019. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition (040 869 0180/ ville.saviluoto@barona.fi).