KEHITYSPÄÄLLIKKÖ (HR ja laatu), Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

 

Etsimme asiakkaallemme Aro-Yhtymä Oy:lle kehityspäällikköä vakituiseen tehtävään Helsingin Konalaan. Työkenttänäsi on konserniin kuuluva Autokeskus Oy, joka on täyden palvelun autokauppaketju. Autokeskus työllistää lähes 500 autoalan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla. Toiminnan laajuudesta kertovat noin 17 000 myytyä autoa vuosittain ja 115 000 huollon työtilausta. Autokeskuksen vahvuuksia ovat huippuluokan tuotteet, parhaat kauppapaikat ja sitoutunut sekä omaava henkilöstö. Tutustu Autokeskukseen ja autokeskuslaisiin osoitteessa https://autokeskus.fi/ura/

Kehityspäällikkö (HR ja laatu)

Kehityspäällikkönä sinua odottaa vastuullinen ja monipuolinen rooli osana pientä HR-yksikköä. Tehtävänkuvasi muodostuu osaamisen kehittämiseen ja koulutuksiin liittyvistä työtehtävistä sekä rekrytointi- ja perehdytysprosessien ja käytäntöjen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Vastaat myös tietyistä HR-rutiineista, kuten henkilöstötutkimuksista ja henkilöstösuunnitelmista. Keskeisenä tehtäväalueenasi on Autokeskuksen laatuohjelmasta vastaaminen.

Tehtävässä menestyäksesi olet jo hankkinut käytännön kokemusta henkilöstön tai organisaation kehittämistehtävissä. Kokemus laatuohjelmista on ehdottomasti eduksesi. Työskentelyssäsi korostuvat oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, käytännönläheisyys sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on kehittäjän ja toimeenpanijan asenne sekä kyky ymmärtää kokonaisuuksia.

Kehityspäällikkönä pääset monipuoliseen tehtävään, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja kehittyä itse. Pääset tärkeäksi osaksi suomalaista perheyritystä, jossa henkilöstöstä pidetään hyvää huolta.

Hae tehtävää heti lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla: mikko.ramanen@experis.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot