(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019
St1 Finance Oy on suomalainen maksulaitos, joka tarjoaa maksupalvelua St1-konsernin kanta-asiakkaille digitaalisten kanavien kautta. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1 Finance Oy:n toimipiste sijaitsee St1:n pääkonttorissa Helsingissä. Lisätietoa: www.st1finance.fi ja www.st1.fi.
 
Etsimme joukkoomme ammattitaitoista Kehityspäällikköä.
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta palveluiden tai prosessien kehittämisestä kuluttajaliiketoiminnassa.  
 
Toimit tuotevastuullisena palveluiden kehittäjänä liiketoiminnan ja IT-kehityksen rajapinnassa. Pääset innovoimaan ratkaisumalleja, kartoittamaan asiakkaiden tarpeita sekä pohtimaan keinoja lisätä asiakastyytyväisyyttä ja tuotteiden kannattavuutta. Työssäsi korostuvat käytännönläheisyys, toimittajahallinta sekä kyky saada aikaan tuloksia. Edellytämme rohkeutta työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
 
Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kiinnostusta kortti- ja kuluttajaluottoliiketoimintaa ja digitaalisten palveluiden kehittämistä kohtaan. Sinulle on siis jo kertynyt kokemusta korttituotteista ja erilaisista maksamisen ratkaisuista ja niiden kehitysprosessista tai valmius luoda tällainen ymmärrys nopeasti. Kansainväliset korttiskeemat (esim. Mastercard tai Visa) ovat sinulle tuttuja ja osaat soveltaa niiden vaatimukset käytännön tekemiseksi asiakaslähtöisesti. Olet tottunut seuraamaan toimintaympäristön lainsäädännön kehitystä.
 
Roolissasi korostuu päivittäinen vuorovaikutus erilaisten sidosryhmien kanssa, mikä edellyttää vahvaa viestinnällistä ja analyyttistä otetta sekä varmuutta toimia ratkaisuhakuisesti. Viet asioita päämäärätietoisesti eteenpäin ja suunnittelet, organisoit ja priorisoit tehtäviä tehokkaasti. Lisäksi tehtävän kannalta on välttämätöntä hallita sujuva englannin ja suomen kieli kirjallisesti ja suullisesti. Ruotsin kielen taito on eduksi. 
 
Arvostamme kokemusta ratkaisujen liiketoiminnallisesta mallintamisesta ja kykyä haastaa totuttuja toimintatapoja. Etsimämme henkilö innostuu pitkäjänteisestä työskentelystä suurten hankkeiden parissa alati muuttuvassa ympäristössä. Taustasi voi olla esimerkiksi korttiyhtiössä tai pankissa.
 
Tarjoamme sinulle:
 
- pääset osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
- mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn energia-alan näköalapaikalta
- mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
- hyvät ja kannustavat henkilöstöedut
- viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä
 
Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen, puh. 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.