(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö DNA:n tekniikan yksikköön
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme DNA:n tekniikan yksikköön kehityspäällikköä

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat järjestelmäkehityksen koordinointi sekä kehityksen ohjaaminen, vaatimusmäärittelyiden kirjaaminen ja ratkaisumallien suunnittelu. Kehityspäällikkönä vastaat DNA:n automatisoidun liittymä- ja palvelutuotannon suunnittelusta ja kehityksestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen tukijärjestelmien asiantuntijoiden, verkon ja tekniikan asiantuntijaryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus keskittyä/erikoistua joko Technical Analyst:n rooliin tai Product Owner:n rooliin.

Hakijoilta odotamme ymmärrystä mobiiliverkon verkkoteknologioista (tilaajarekisterit yms.) ja puhepalveluiden palvelualustoista (vaihteet, verkkovaihteet yms.) sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI/AMK - insinööri). Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä erinomaisia yhteistyötaitoja ja keskustelevaa asennetta niin sisäisten sidosryhmien kuin järjestelmätoimittajien kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi suomi ja englanti on luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulle ovat tuttuja:

  • Ketterät menetelmät (SAFe, Scrum, Kanban)
  • Sovelluskehityksen perusperiaatteet
  • Sovellus ja -ratkaisuarkkitehtiosaaminen

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri? Hae alla olevan hakulinkin kautta 20.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Rami Uusitalo, rami.uusitalo@dna.fi tai puh. 0440449077 parhaiten tavoitettavissa viikolla 38 (14.9. alkaen) ma,ti ja pe  15.00-16.00.